Příspěvky uživatele - 37.73

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Motor Jikov nastavení hladiny u karburátoru, 15.6.2010
Dík za inspiraci. Na něco podobného jsem se chystal, ale ještě jednou jsem se podrobně podíval na jehlu v jehlovém ventilu. Kužel byl dobý jen udělaný mimo osu jehly. Jehla tak netěsnila a s hladinou karburátoru jsem si mohl hrát do podzimu. A se... celý příspěvek >
Vantage 35, 15.6.2010
Se stejným problémem jsem se potýkal před pěti lety. Motor jsem rozebral a hřídel mi za 200 Kč vyrovnali v motodílně, kde dělají výbrusy. Nová hřídel tehdy stála cca 2500 až 3000 Kč. Jen si dávejte pozor při rozebírání motoru na polohu drážky pro... celý příspěvek >
Motor Jikov nastavení hladiny u karburátoru, 2.6.2010
Žádný nálitek bohužel vevniř není.  Na webu jsem se žádné informace nedopátral a tak asi nezbývá než metoda pokus - omyl.
Motor Jikov nastavení hladiny u karburátoru, 2.6.2010
Dobrý den, po výměně jehlového ventilu v karburátor u Terry z roku 1980 potřebuji nastavit hladinu benzínu v karburátoru. Nový jehlový ventil je trochu jiný a karburátor přetěká. Může mi někdo poradit jaká má být správná hýška hladiny?
Ohnutá kliková hřídel, 7.5.2009
Před asi třemi roky se mi podařilo také ohnout hřídel na sekačce. Hřídel mi srovnali ve firmě Pavlíček - motordíly v Brně Bosonohách. Cena cca 300 Kč.  Po vyrovnání hřídel házela asi v 0.01 mm. Dal jsem ji do motoru a tři roky seču bez problémů.... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika