Příspěvky uživatele - 193.188

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co k plotu?, 6.5.2009
Pokud chcete rychlou akci, tak tu vam pripravi Fallopia Aubertii (OPletka Aubertova. Miluje slunne misto, roste v jakekoliv pude a dva metry vam udela za jednu sezonu. A je plna bilych kvetu. Je to pnouci nezmar. Ma ale nevyhody. Na zimu opada a... celý příspěvek >
Horka sul, 6.5.2009
Dekuji moc moc moc!!! Strika se na vetve ze ano? A nemate nahodou vedomosti o tom, jak moc se muze zkratit 15 let stray thujovy zivy plot? Ma 4 metry.
Pnouci ruze do velkeho truhliku, 6.5.2009
Moc dekuji Lili!!! Tak jsem videla v jednom obchode uz 120 cm vysokou James Galway a malem jsem si zacala kousat nehty pri premysleni, zda vzit ci ne. Stala 35 franku, coz je na ceske koruny zhruba 630. Nechala jsem ji tam rouba, tak snad tam jeste... celý příspěvek >
Horka sul, 6.5.2009
prosim vas, jaky je latinsky nazev horke soli. Ziji v italsky mluvici zemi a nevim, pod jakym nazvem mame horkou sul shanet. Dekuji.
Radikalni rez 15 let starych thuji, 6.5.2009
Dobry den, prosim vas o radu, zda mohu 4 metrove 15 let stare thuje radikalne zkratit na 2 a pul metru? Mistni zahradnik mi rekl, ze to nepreziji. A tak se snazim zjistit co nejvice nazoru. Dekuji.
Radikalni rez 15 let starych thuji?, 6.5.2009
Ja jsem se nastehovala nove a puvodni majitel je nachal takto rust. Byla bych rada, kdyby mely tak 2 a pul metru maximalne. Mistni zahradnik mi rekl, ze je nesmim uriznout vic jak o 50 cisel, ze pry jinak zahynou. Pry jsou moc stare a tuje podle neho... celý příspěvek >
Radikalni rez 15 let starych thuji?, 5.5.2009
No ono prave moc zelene hmoty neni. Jsou na sirku sestrihane zhruba na pul metr, ale na vysku maji 4 metry, protoze se na to zahradnici vykaslali a pustily je nahoru, jak se jim chce. A protoze jsou zasazeny na garazi a maji jen 50 cm hliny a je v... celý příspěvek >
Rajcata vysazena mezi kvetiny?, 5.5.2009
Dekuji moc za rady!!! Ktere stare odrudy, ktere dobre chutnaji mate na mysli, prosim? Dekuji.
Radikalni rez 15 let starych thuji?, 5.5.2009
Dobry den, prosim poradte mi, o kolik je mozne zkratit 4 metrove 15 let stare thuje tak, aby to ve zdravi prezily. Dekuji!!
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika