Příspěvky uživatele - 165.234

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Odrůda jahody, 16.7.2009
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, co je to za odrůdu jahody. Fotku tu bohužel nemám, ale pokusím se jí popsat. Plody jsou velmi měkké, aromatické a ve srovnání s ostatními jahodami takové "kostrbaté"
Převislé jahody, 16.7.2009
Dobrý den, před dvěma lety sem si koupil u Fišera pět převisláích jahodníků. Minulé léto měli pár jahůdek, ale nic moc. Letos se s úrodou sice vyznamenaly, ale jen jedna udělala jeden šlahoun, což mě mrzí. Říkal sem si, jestli bych třeba neměl... celý příspěvek >
Oullinská renklóda, 10.5.2009
Dobrý den, chtěl bych se prosím Vás zeptat, jaké máte zkušenosti s Oullinskou renklódou? V zahradnictví sem ji nikde neviděl. Nabízeli mi Nancyskou mirabelku, ale já bych radši tu Oullinskou. Děkuju
Královna Hortenzie, 7.5.2009
Dobrý den, četl sem, že Královna Hortenzie patří k nejchutnějším sladkovišním. Dočetl jsem se zde však, že není samosprašná. Jaké tedy zvolit opylovače? Z višní máme na zahradě jen Morelu Pozdní. Děkuji :-)
Odrůda višně, 7.5.2009
Děkuju
Odrůda višně, 6.5.2009
Dobrý den, kdysi jsme měli na zahradě višni - kyselku, jejíž větve z koruny visely dolů tak, že konečky se válely na zemi. Více si nevzpomínám jen to, že sem měl pod ní pískoviště :-D Rád bych tuhle odrůdu sehnal. Děkuji Ondra
Harbinger, 6.5.2009
Dobrý den, na podzim jsem zasadil odrůdu Harginger, ale letos nemá ani jeden list. Přitom její větvičky jsou zelené. Tak stále doufám, že se nějak projeví.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika