|
Příspěvky uživatele - 165.234
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Odrůda jahody, 16.7.2009 Dobrý den,
chtěl bych se zeptat, co je to za odrůdu jahody. Fotku tu bohužel nemám, ale pokusím se jí popsat. Plody jsou velmi měkké, aromatické a ve srovnání s ostatními jahodami takové "kostrbaté" |  | Převislé jahody, 16.7.2009 Dobrý den,
před dvěma lety sem si koupil u Fišera pět převisláích jahodníků. Minulé léto měli pár jahůdek, ale nic moc. Letos se s úrodou sice vyznamenaly, ale jen jedna udělala jeden šlahoun, což mě mrzí. Říkal sem si, jestli bych třeba neměl... celý příspěvek > |  |
|  | Oullinská renklóda, 10.5.2009 Dobrý den,
chtěl bych se prosím Vás zeptat, jaké máte zkušenosti s Oullinskou renklódou? V zahradnictví sem ji nikde neviděl. Nabízeli mi Nancyskou mirabelku, ale já bych radši tu Oullinskou.
Děkuju |  | Královna Hortenzie, 7.5.2009 Dobrý den,
četl sem, že Královna Hortenzie patří k nejchutnějším sladkovišním. Dočetl jsem se zde však, že není samosprašná. Jaké tedy zvolit opylovače?
Z višní máme na zahradě jen Morelu Pozdní.
Děkuji :-) |  | Odrůda višně, 7.5.2009 Děkuju |  | Odrůda višně, 6.5.2009 Dobrý den,
kdysi jsme měli na zahradě višni - kyselku, jejíž větve z koruny visely dolů tak, že konečky se válely na zemi. Více si nevzpomínám jen to, že sem měl pod ní pískoviště :-D Rád bych tuhle odrůdu sehnal.
Děkuji
Ondra |  | Harbinger, 6.5.2009 Dobrý den,
na podzim jsem zasadil odrůdu Harginger, ale letos nemá ani jeden list. Přitom její větvičky jsou zelené. Tak stále doufám, že se nějak projeví. |  |
 |
|
|
|