|
Příspěvky uživatele - 156.244
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Destilační přístroj, 6.8.2009 Obilí bych rozhodně nechal naklíčit, místo kvasnic bych rozmnožil vinné kvasinky |  | Porovnání pily stihl 180ms a solo 643ip, 3.5.2009 To já zase řeším, jestli zvolit Solo 643IP, nebo Jonsered CS2245, Jonsered je sice o malinko výkonější, ale taky o cca 1300 dražší. Ročně si připravím kolem 15 metrů dřeva, někdy i míň. Servis na Solo je asi 20km, Husqvarna je 6km, takže je to celkem... celý příspěvek > |  |
|  | hurricane servis, 27.7.2008 Děkuji všem za názory. Mám pilu necelý rok a myslím si, že i když mi vydrží těch 5 let, jak trvá záruka snad vydrží a to mi za tu cenu stačí na těch pár metrů dřeva na rok. |  | hurricane servis, 15.7.2008 Dobrý den, zakoupil jsem si motorovou pilu hurricane v bauhausu. Chtěl bych se zetat, jestli někdo neví kde se dá tato pila servisovat. Předem děkuji za odpověďi. |  | Dolmar MS 290U vs. Husquarna 323R, 13.5.2008 Dobrý den, zajímaly by mě vaše zkušenosti s křovinořezy husquarna 323R a dolmar MS 290U. Který model z této nabídky doporučujete. Předem děkuji za odpověď. |  |
 |
|
|
|