Příspěvky uživatele - 214.21

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Invazivní rostlina - plevel? (čtyřlístek - jetelíček - šťavel?), 12.8.2009
Tak tomuhle jetelíčku sem vyhlásila "válku" :-). Kde můžu tak postříkám bifixem nebo roundupem (obojí zabírá) a v záhonkách pleju a pleju. Když není čas v rychlosti oběhnu pozemek a oštipu aspoň kvítka, aby se to nesemenilo. Dělám co stačím... celý příspěvek >
Jak na tento plevel?, 12.8.2009
Zdravím, také se nám to rozlezlo po zahradě. Letos sem vyzkoušela bofix i roundup a obojí zabralo. Doufejme, že trvale a z jara vyseju novou trávu a bude to dobrý.  Hana
Určení plevel podle obrázku, 17.5.2009
Aha, děkuji za upozornění. Zkusím to opatrně stříknout jen na tu růžici plevele. A uvidím.  Používám malý rozprašovač a stříkám pouze ten plevel, neberu to plošně. V jedné časti zahrady nám ani tráva neroste, je tam jen tenhle... celý příspěvek >
Určení plevel podle obrázku, 16.5.2009
Souhlasím, že je to nejhorší plevel co máme na pozemku.  Zaručeně zabírá Bofix, mám to vyzkoušeno.  Za pár dní už se tomu kroutí listy, až to celé zahyne. Zůstane jen dírka v zemi a prázdé místo v trávníku. Likvidovala sem to loni z... celý příspěvek >
Plevel, 3.5.2009
Ještě jsem tu listovala dál a našla další diskusi https://www.zahrada.cz/forum/plevele/urceni-plevel-podle-obrazku-59630/?stranka=2 To je přesně ono, co mám na mysli. Snad se s tím nějak úspěšně popereme. :-)
Plevel, 3.5.2009
Asi tuším,  o jakém plevelu tu mluvíte. Má to listy jen u země a vyroste z toho delší stonek a na nem žlutý květ. Dusí to trávu. Za poslední tři roky se to moc rozmnožilo a už druhým rokem pátrám, jak se to vlastně jmenuje. Není to ani v... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika