Příspěvky uživatele - 66.167

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Žloutnutí lístků u fikus Benjamin, 3.6.2009
prosím o radu mám velký strom fikus Benjamin a tento rok mi abnormálně začaly žloutnout lístky a opadávají. Další problém je. že na velké části lístků zasychájí špičky lístků cca do 1/3, přitom rosím a hnojím. Škůdce jsem žádné nenašla. Božena
Nestejnonměrný trávník, 1.5.2009
To jsem si myslela taky. Minulý rok jsem to hodně posypala travinem a bylo to poznat. Myslíte, že jsou to účinky ještě po travinu? Spodní pažit trávy zase usychá. Jakým hnojivem nejlépe hnojit?Děkuji Božena
Nestejnonměrný trávník, 26.4.2009
dobrý den chtěla bych se zeptat.Mám druhým rokem trávník. před měsícem byl krásný, ale po vyhrabání a vertikulaci roste tak, že čaást trávníku roste rychleji a část skoro vůbec. N polše jsou kola trávníku, které jsou krásné a zbytek je tenký a nízký... celý příspěvek >
čím hnojit na jaře?, 28.3.2009
dobrý den, jakým hnojivem pohnojit na jaře?trávník je po zimě trošku prorezavělý.děkuji
akát, 8.8.2008
děkuji určitě to zkusím.
strom do dvora, 8.8.2008
děkuji za odpověď, ale ještě se chci zeptat jestli stříkat herbicid na listy nebo, když stromek uřežu, tak stačí natírat kmen?
strom do dvora, 6.8.2008
děkuji za odpověď. já bych je také nerada likvidovala, ale máme maličký dvorek a zahrádku tak 16m2 akátů je tam kolem 30ks. od průměru 1 cm až 10 cm a další letošní už mi vyrůstají až mezi rajčatama.myslíte, že herbicid bude působit i u akátu v... celý příspěvek >
strom do dvora, 6.8.2008
jak je vidět, tak tomu docela rozumíte. Nevědel byste jak zlikvidovat akát ze zahrádky. původní majitel měl na zahradě akáty a po odstranění stále rostou.chceme totiž v místě kde rostly vystavět plotek. děkuji
akát, 6.8.2008
dobrý den nevíte někdo jak se zbavit akátu na zahrádce. původní majitelé měli totiž vysázeny kvůli včeličkám na zahradě akáty a po uřezání starých stromů stále vyrůstají nové a nové a už mají průměr 8cm.v místě, kde akát vyrůstá chceme vystavět... celý příspěvek >
Hojivo Travin, 20.6.2008
dobrý den sai máte pravdu, že tam kde jssem rozhodila travin, tak tráva jr tmavší a rychleji roste. je pěknější..příště, ale musím dát pozor, abych nenasypala více hnojiva na jedno místo parkrát se mi to při nabírání podařilo a spálilo mi to i... celý příspěvek >
Nemoc paprik, 20.6.2008
dobrý den. přesně tak jak je na obrázku mi to dělají papriky také. spodní listy jsou krásné a vrcholky mi začaly kadeřavět, kroutit a zakrňovat.někdo mi poradil postříkat mulsifanem proti škůdcům, ale žádné tam nejsou.teď se mi dokonce začínají... celý příspěvek >
Hojivo Travin, 1.6.2008
Dobrý den.s Travinem mám dobrou zkušenost.také jsem se o něm dozvěděla na těchto stránkách a tak jsem to zkusila a musím říci, že je opravdu dobrý a chci si koupit větší balení 4kg za 350 kč. já mám teď ale problém, že se mi dělají na trávníku tmavě... celý příspěvek >
Kdy sekat trávník?, 27.4.2008
no jo ale, také prodávají vážený a žádný návod u toho není.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika