|
Žloutnutí lístků u fikus Benjamin, 3.6.2009 prosím o radu mám velký strom fikus Benjamin a tento rok mi abnormálně začaly žloutnout lístky a opadávají. Další problém je. že na velké části lístků zasychájí špičky lístků cca do 1/3, přitom rosím a hnojím. Škůdce jsem žádné nenašla.
Božena |
 |
Nestejnonměrný trávník, 1.5.2009 To jsem si myslela taky. Minulý rok jsem to hodně posypala travinem a bylo to poznat. Myslíte, že jsou to účinky ještě po travinu? Spodní pažit trávy zase usychá. Jakým hnojivem nejlépe hnojit?Děkuji Božena |
 |
|
 |
Nestejnonměrný trávník, 26.4.2009 dobrý den chtěla bych se zeptat.Mám druhým rokem trávník. před měsícem byl krásný, ale po vyhrabání a vertikulaci roste tak, že čaást trávníku roste rychleji a část skoro vůbec. N polše jsou kola trávníku, které jsou krásné a zbytek je tenký a nízký... celý příspěvek > |
 |
čím hnojit na jaře?, 28.3.2009 dobrý den, jakým hnojivem pohnojit na jaře?trávník je po zimě trošku prorezavělý.děkuji |
 |
akát, 8.8.2008 děkuji určitě to zkusím. |
 |
strom do dvora, 8.8.2008 děkuji za odpověď, ale ještě se chci zeptat jestli stříkat herbicid na listy nebo, když stromek uřežu, tak stačí natírat kmen? |
 |
strom do dvora, 6.8.2008 děkuji za odpověď. já bych je také nerada likvidovala, ale máme maličký dvorek a zahrádku tak 16m2 akátů je tam kolem 30ks. od průměru 1 cm až 10 cm a další letošní už mi vyrůstají až mezi rajčatama.myslíte, že herbicid bude působit i u akátu v... celý příspěvek > |
 |
strom do dvora, 6.8.2008 jak je vidět, tak tomu docela rozumíte. Nevědel byste jak zlikvidovat akát ze zahrádky. původní majitel měl na zahradě akáty a po odstranění stále rostou.chceme totiž v místě kde rostly vystavět plotek. děkuji |
 |
akát, 6.8.2008 dobrý den nevíte někdo jak se zbavit akátu na zahrádce. původní majitelé měli totiž vysázeny kvůli včeličkám na zahradě akáty a po uřezání starých stromů stále vyrůstají nové a nové a už mají průměr 8cm.v místě, kde akát vyrůstá chceme vystavět... celý příspěvek > |
 |
Hojivo Travin, 20.6.2008 dobrý den sai máte pravdu, že tam kde jssem rozhodila travin, tak tráva jr tmavší a rychleji roste. je pěknější..příště, ale musím dát pozor, abych nenasypala více hnojiva na jedno místo parkrát se mi to při nabírání podařilo a spálilo mi to i... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Nemoc paprik, 20.6.2008 dobrý den. přesně tak jak je na obrázku mi to dělají papriky také. spodní listy jsou krásné a vrcholky mi začaly kadeřavět, kroutit a zakrňovat.někdo mi poradil postříkat mulsifanem proti škůdcům, ale žádné tam nejsou.teď se mi dokonce začínají... celý příspěvek > |
 |
Hojivo Travin, 1.6.2008 Dobrý den.s Travinem mám dobrou zkušenost.také jsem se o něm dozvěděla na těchto stránkách a tak jsem to zkusila a musím říci, že je opravdu dobrý a chci si koupit větší balení 4kg za 350 kč. já mám teď ale problém, že se mi dělají na trávníku tmavě... celý příspěvek > |
 |
Kdy sekat trávník?, 27.4.2008 no jo ale, také prodávají vážený a žádný návod u toho není. |
 |