|
Příspěvky uživatele - 213.71
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
křovinořez, 22.2.2007 Mohu 100% potvrdit předchozí příspěvek, podle toho co vidím kolem sebe. Používáme bubnovku a klasickou sekačku. Na větší plochy jednoznačně vhodnější po všech stránkách od spotřeby, časové náročnosti až po zatížení obsluhy. Jediná... celý příspěvek > |  | Utahovaci moment, 21.2.2007 Já mám technickou literaturu k GXV 120 a GXV 160(5,5PS). Podle ní jsem postupoval při dotažení šroubů u GCV 160(5,5PS). U děleného spodního ojničního oka je dotažení šroubů 10 -14 Nm. J.S. |  |
|  | co koupit-stihl 210 x hq 137e, 18.2.2007 To je normální, každý prodejce se snaží prodat. Možná byste koupil hned u toho prvního, kdyby ve Vás vzbudil důvěru. Lištu s kluzným vrcholem koupíte u některých malých hobby pil, nebo je naopak u profi, kde je ale konstrukce někde jinde. To co... celý příspěvek > |  | Vari Jikov DSK 317, 17.2.2007 Ano, ventilový rozvod OHV a OHC. GXV OHV je díky tomu profi. Jsou tam sice nějaké díly "navíc" díky uložení vačkové hřídele ve skříni motoru a potom přes zdvíhátka jsou řízeny ventily, ale ozubená soukolí jsou více... celý příspěvek > |  | Vari Jikov DSK 317, 17.2.2007 Dík za rady, motoru si fakt vážím, protože jede super, proto měním olej -0,65l i když by ještě vydržel, ale když jsem měl jiný motor rozdělaný a viděl tu černotu, když to napíšu pěkně, tak to není můj přístup. Mám výhodu v tom, že tyto... celý příspěvek > |  | Vari Jikov DSK 317, 17.2.2007 S tím R jsem se uklepl, samo 1,2,P=3 , R zpátečka 0 neutrál. Mazání jsem měl na mysli ne pořád, ale dle používání. Dvojmontáž v orbě nedělá problém, jak jsem uvedl délka pozemku není taková, že se musím točit, tím je výhodnější couvat a potom dám jen... celý příspěvek > |  | Vari Jikov DSK 317, 16.2.2007 Já používám Vari asi od r. 1996, kdy již byl osazen GXV 160. Můžete lépe popsat táhne na jednu stranu. Protože je to při jízdě z vlekem nebo při orbě. Mě to dělalo od nového, že to táhlo k jedné straně když jsem jel na R tedy nejvyšší rychlost.... celý příspěvek > |  | Bruska na řetěz, 16.2.2007 Ten rádius si upravíte pomocí srovnávacího kamene na jakémkoliv kotouči. Alespoň pro vlastní potřebu nejlevnější a nejjednodušší řešení. J.S. |  | Bruska na řetěz, 15.2.2007 Vypadá jako brusný, alemá v sobě částice, které brusný obrušují. Dostal jsem jich několik od známého. Broušení zejména u nového řetězu je vhodnější slabším kotoučem, aby se dostal mezi omezovák a přední hranu zubu. J.S. |  | Bruska na řetěz, 11.2.2007 Ano, to jsem myslel, nový kotouč má tuto hranu ve tvaru komolého jehlanu. J.S. |  |
|  | Bruska na řetěz, 10.2.2007 To zakulacení se dělá srovnávacím kamenem po určité době u každé brusky. Plast je barvy šedostříbrné, tak to klame.J.S. |  | Bruska na řetěz, 10.2.2007 Já se zaměřím na POR 250. Kdybych se rozhodoval znovu, tak bych neměl co řešit. Už to ani nepočítám, po asi 70 broušeních jsem přestal, protože z pohledu návratnosti investice je to jasné. Tato bruska má, jak bylo již uvedeno pohon přes... celý příspěvek > |  | snížení hluku tlumiče výfuku u sekaček, 9.2.2007 Já bych nedoporučoval zasahovat do výfuku, pokud není poškozen a nedá se koupit, nebo je cena příliš velká. Každý motor je nastaven na určité sací a výfukové odpory. Při těchto nastaveních je udávaný výkon i spotřeba dosahována. Asi by nám tady dali... celý příspěvek > |  | Bruska na řetěz, 9.2.2007 Zkuste se podívat http://www.simek-profi.cz/katalogy/CZ_Profiprogram_06_A4.pdf nebo http://www.dolmar.de/dolmarde/site/managed/html/kategorie/1000/Kettenschaerfgeraete,,... celý příspěvek > |  | kultivátor, 5.2.2007 Omlouvám se za opožděnou odpověď, ale nějak mi to uniklo. Já jsem to vyřešil tak, že jsem z převodovky co je na rotavátor sundal hřídel s rotačními noži a na krátkou hřídel orig. rotavátorovou jsem přidělal(přivařil na čtverec bez nožů)... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|