|
Příspěvky uživatele - 219.19
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Idealni pila pro pilneho chalupare, 30.4.2009 OK Myslim, ze uplne neznaji - alespon s nimi nepracovali..
a do podzimu si je urcite prohlidnu - nechci davat penize zbytecne jen za znacku. |  | Idealni pila pro pilneho chalupare, 30.4.2009 Vzhledem ke vsem radam a doporucenim (vc. procteni vsech diskusi) se zacinam prikladat ke dvema pilam (a dvema alternativam, ktere ovsem mi pratele vymlouvaji)
Tj. bud Stihl MS 270 (dostatecny vykon, retez "akorat" pro to co potrebuji,... celý příspěvek > |  |
|  | Idealni pila pro pilneho chalupare, 28.4.2009 Diky za tipy!
Myslite Solo 651 nebo 651IP?
Dolmary jsem jeste nevidel - PS 420C mi ale pripada slaba a PS5000 draha. PS 6400S draha i tezka - ta je na jinou praci :) U PS4600S by me zajimalo, v cem je lepsi nez Stihl 280i nebo Hq 359... je uz ve... celý příspěvek > |  | Idealni pila pro pilneho chalupare, 28.4.2009 Dobry den, hledam na chalupu vhodnou pilu a rád si nechám poradit.
Mame pul hektaru lesa, 15 ovocnych stromu, k tomu asi 30 stromu v remizku. Topime drevem a předpokládáme i delší pobyty v zimě.
Zatim jsem koukal kvůli doporučení přátel jen na... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|