|
Křovinořez z Makra, 3.6.2009 Přesně tak - Makro není běžný obchod, ale velkoobchod pro lidi s ŽL - zde se nakupuje podle obchodního zákoníku ve vztahu podnikatel-podnikatel. V běžném obchodě nakupujete podle občanského zákoníku, kde máte stanovenou záruku 24 měsíců. |
 |
Mountfield nebo přes internet?, 3.6.2009 Kolik jste odpočítal za ten mininotebook - cena tohoto pidikrámu (v běžném životě téměř nepoužitelném, ani dětmi) je totiž max. 5500,- i s DPH a předpokládám, že M ho má za ještě nižší cenu. |
 |
|
 |
Domovní čistírna odpadních vod, 22.5.2009 Vám ty limity nikdo nestanovil? Většinou správce povodí, popř. vodoprávní úřad - podívejte se do rozhodnutí. |
 |
Salix caprea pendula, 14.5.2009 mame take salix caprea zacali nam hnednout konce listu ty mensi do pulky diky za radu. |
 |
Čerpadlo na zalévání, 7.5.2009 Zkuste českou ponornou Rondelu - sání má shora přes filtr, já ji používám pro přečerpávání ze studny hl.8m. Stojí asi 3tis a má malou spotřebu. Průtok odpovídá vodovodnímu kohoutku. Pro vaše účely bude dostačující. |
 |
I toto je Mountfield, 27.4.2009 To není problém zákazníka. |
 |
I toto je Mountfield, 27.4.2009 Já myslel, že reklamace se vyřizují do 30ti dnů. |
 |
mělké jezírko, 15.2.2009 pokud to jsou opravdu ty vodní(drobné listy, drobné květy), tak já je mám půl metru ve vodě a kvetou.stejně jako v zabahněném břehu.tenhle plevel snad roste všude:-) |
 |
Dolmar PS500 nebo Stihl 270, 22.1.2009 Příprava paliva na zimu, občasné kácení.Jaký je servis na Dolmár?
Hustotaa kvalita? |
 |
Pila MS260, 22.1.2009 Koupil jsem na inzerát pilu Stihl MS260 použitou.Nemám s pilama zkušenost.Co lít do nádrže za benzín olej a v jakém poměru.Čímmazat řetěz.Nebo nemá někdo prosím návod na obsluhu a údržbu?Děkuji. |
 |
|
 |
Pěstování orchideí, 26.10.2008 Orchideje pěstuji rok a mám jich za tu dobu už dvanáct. Původně jich bylo děvět, ale letos jsem dvě přesazovala, tak jsem odenky hlíz oddělila a zasadila. Všechny se v pohodě ujmuly. Zygopetalum -řekla bych, že je asi náročnější, protože jsem... celý příspěvek > |
 |
Motorová pila Farmer, 14.2.2008 Díky, zejtra to zkusim. Je už starší, tak snad se to podaří. |
 |
Motorová pila Farmer, 14.2.2008 Mohl by jste mi poslat navod k obsluze.potřebuji pilu seřídit a nemam žádný návod je to Farmer 38. Dík. svobjar@centrum.cz |
 |