|
Příspěvky uživatele - 60.169
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Slimáci a zima, 12.1.2010 Máte pravdu, zima 1996/1997 přinesla i velice chladné dekády. Za zmínku ještě stojí zima 1928/1929 - ačkoli byla vysoká sněhová pokrývka, extrémní mrazy způsobily, že půda důkladně promrzla. Slimáci by takové podmínky nepřežili. |  | Slimáci a zima, 19.12.2009 Dobrý den, jaké povětrnostní podmínky jsou nejhorší pro slimáky? Spíš několikadenní extrémní mrazy, nebo dvoutýdenní silné mrazy? Jakou roli hraje sníh? Děkuji za názory. Láďa, Plzeňsko |  |
|  | Kostrukce pro vistárii, 8.9.2009 Zdravím. Múže mi někdo poradit, z čeho udělat konstrukci po baráku na vistárii? Moje představa byla taková, že přišroubuju na zeď po celé délce stěny metr od sebe svisle latě 5 na 5 cm, 40cm dlouhé.A na ně latě 3krát 5cm přes celou stěnu. Po... celý příspěvek > |  | Padání listí v polovině srpna, 21.8.2009 Dobrý den, náš ořešák byl zasazen před sedmdesáti lety. Letos jsem si však všiml, že ztrácí listí dříve a ve větší míře než loni touto dobou (hrabání každý den). Chtěl bych se tedy zeptat, jestli se jedná o "příznak stáří", nebo je to... celý příspěvek > |  | Letní řez švestky, 14.8.2009 Dobrý den, máme švestku, jejíž jedna větev přesahuje k sousedům. Bylo by možné v tuto dobu provést řez větve (obvod u kmene 30 cm)?? Děkuje Láďa |  | Jak na potkany na zahradě, 1.8.2009 Mám zahradu s mírným spádem k potoku, mám pod ní i potkany, hryzce a myši. Také mám tři psy, kteří v minulých letech pochytali tři potkany velké, dva malé a dva krtky. poslední obětí byl krtek a je to již asi dva roky co ho chytili, přestože tam je... celý příspěvek > |  | Rez hrušňová, 30.7.2009 Podívám se tam. Děkuji |  | Rez hrušňová, 30.7.2009  Dobrý den, na naší šestileté hrušni se objevily oranžové fleky (pravděpodobně se jedná o rez hrušňovou - přikládám 2 fotky - za jejich kvalitu se omlouvám). Tento strom se vyskytuje přibližně 30 metrů od jalovce. Chtěl bych se zeptat, zda bych měl... celý příspěvek > |  | Mulčování s použitím kartonu, 28.7.2009 Chtěla bych připojit svůj názor k mulčování. Protože nevěřím, že v lepence a v novinách nejsou neodbouratelné sajrajty, držím se svého několik let praktikovaného způsobu. Na místo budoucího záhonu položím kus starého lina, nechám tak rok, kořeny... celý příspěvek > |  | Bolševník?, 30.6.2009 Všem děkuji za reakce! |  |
|  | Bolševník?, 28.6.2009 Spíš jsem měl napsat "louka" Je to obyčejný trávník. Nejsem jeho majitel, jen mě zajímalo, jestli to není bolševník, protože tudy procházejí i malé děti. Děkuji za informace. |  | Bolševník?, 28.6.2009 Děkuju, opravdu se nachází na vlhkém místě. Měl bych jej odstranit zvlášť, nebo vše posekat? |  | Bolševník?, 28.6.2009  Dobrý den, na jedné louce se objevila tato rostlina. Chtěl bych se zeptat, o jaký druh se jedná? Děkuji
P.S. V případě potřeby udělám kvalitnější foto! |  | Botanické tulipány ze semen?, 20.6.2009 četla jsem v jedné chytré knize, že botanické druhy tulipánů se dají množit i výsevem semen.Jak na to, kdy, jak hluboko... to tam ale nepíšou.Mám posbíraná nějaká semena a chtěla bych to zkusit.Poradí někdo? |  | Tak co, už zmrzli?, 26.4.2009 Myslím, že mrazy byly natolik dlouhotrvající, že slimáků bude méně. Zatím jsem slimáka neviděl, ale nechám se překvapit, co se bude dít v létě. |  |
 |
|
|
|