|
Příspěvky uživatele - 19.155
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Co vaše réva? (2013), 27.8.2013  Dnes jsem sklízel a ochutnal bobule prvního hroznu Preobraženie. Chuť je výborná, jak dobře vypadá tak i dobře chutná. Také mám radost z toho, že mu stačil jen 1 postřik (když nepočítám jarní Sulku). |  | Augustin (V 25 - 20), 27.8.2013  U nás bude Augustin potřebovat k dozrání ještě aspoň 10 dnů. Letos ale červnové chladno při povodni zpozdilo zrání všech odrůd. |  |
|  | Jaký kultivátor, 1.3.2013 Děkuji Vám za reakci, je pro mě velmi cenná a přínosná, utvrdilo mě to v rozhodnutí dát přednost varině, neboť s tím zpětným chodem máte pravdu a celkově je ta Varina lepší. Děkuji vám moc za vaše názory a čas a ať se na zahrádce dílo daří.... celý příspěvek > |  | Jaký kultivátor, 1.3.2013 Dobrý den. Já jsem si myslel, že ovládání kultivátoru o té hmotnosti bude těžké- ale předesílám, že s touto prací nemám zkušenosti a proto se mohu mýlit. Dále jsem chtěl zkultivátorovat půdu ve skleníku, a myslel jsem, zda ta hmotnost nebude na... celý příspěvek > |  | Jaký kultivátor, 1.3.2013 Dobrý den, koukám, že většina z Vás doporučuje varinu. A má někdo doma starý kultivátor od Jikovu systém Robus? Zajímalo by mě, kolik tento kultivátor váží. já totiž se bojím, že varina už je příliš těžká. Zahrádkář od Plzně |  | Sekačky od Mountfieldu, 24.4.2009 Jestli je něco na M špatné, tak to rozhodně nejsou sekačky. Jestli jsou správné čísla, které zveřejňují, tak jich prodali už přes milion. A u mě v servisu je nevídám. To jsou jiné značky :-). Upřímně - uvítal bych kdyby je měli horší, pro mně by to... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|