|
Příspěvky uživatele - 97.118
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Plnokvěté surfinie - kolik do truhlíku?, 24.4.2009 Zdravím všechny nadšence, obdivuju a nešetřím chválou nad těmi fotkami.Před dvěma lety jsem měla surfinie na chráněném východním okně, byly krásné, nic jsem nezaštipovala(z nevědomosti),jen odstraňovala uvadlé květy.Toužila jsem po zahradě, finance... celý příspěvek > |  | Co je to za květinu?, 17.4.2009 Dobrý den, lezu na Zahradu.cz často a ráda, ještě jsem se na nic nemusela ptát, co jsem potřebovala zjistit jsem vždycky našla.Obrovská pomoc pro naprostého laika díky všem, kdo sem přispívají.A tahle diskuze, která trvala od září loňského roku je... celý příspěvek > |  |
|  | Rjačata - kroucení listů, 29.6.2008 No, všem díky, trochu jste mi spravili pošramocený sebevědomí.Starám se o rajčata(i o to ostatní na balkoně)jak o miminka a mám tentýž problém.Uvažovala jsem i o tom, jestli jsem je neutopila.U nás hodně fouká, nevím,jestli to v kombinaci s horkým... celý příspěvek > |  |
|
|
|