|
Neudržovaná zahrada, 19.2.2010 jedine traktor čo udržuje okolie ciest... aspoň kde sa dostane... a až potom nejaku menšiu techniku... na palenie použiť starý plechový sud s dierou na spodku... podložiť nejake kamene... pekne sa to samo zosuva pri horení do vnútra... ihned /po... celý příspěvek > |
 |
Číhání na jaro, 15.2.2010 ano... vtákov bolo včera počuť viac ako inokedy... ale snáď aj oni mali iba Valentína... Juraj |
 |
|
 |
Hledám zvláštní jabloň, 9.2.2010 prikladám foto posl. 3 ks... ako bolo aj hore spomínané niektoré kusy /najvyššie na strome mali červené líčko/... |
 |
Šikovný žebřík - štafle, 8.2.2010 "univerzálny" by snáď bol hliníkový 3x7 priečok... dá sa ako A-štafle... ako 2x7 do výšky príp 3x7 do výšky /do výšky sa priečky prekrývajú takže použitelná výška je menšia... |
 |
Zahrada den po dni. Co jste dnes dělali?, 1.2.2010 dam si ďalší týždeň pauzu, napadlo pol metra nového snehu... oddychuje sa dobre aj keď už dlho... Juraj |
 |
Korková zátka, 22.1.2010 dostať aj potravinársky vosk... dá sa použíť aj včelí vosk... hrnek, rozpustiť, namočiť. a špáratkom sa dá napísať do vosku rok uskladnenia... Juraj...pečatný vosk je tvrdý a lesklý, skôr na ozdobnú šnúrku aj so svojim znakom... |
 |
Kosačka, 20.1.2010 osobne som ineho predajcu na TORO okrem Mountf. nezohnal... mam TORO uz aspon 7 rokov, je to vynikajuci stroj ale asi v MF velmi predrazeny... ten co mam ja je cez 35000...je 3rychlostny... ale ja ho mam z bazaru... berte iba najsilnejsie motory hoci... celý příspěvek > |
 |
Jakou květinu do závěsného truhlíku?, 12.1.2010 mandevila... krásne červevý alebo biely veľky kvet... lesklé zelené listy... rastie aj ako ťahavá musí sa priviazať..aj ako previslá... Juraj |
 |
Sběrač - odvaděč dešťové vody z okap. svodu, 8.1.2010 zadajte do vyhladavača okapové systémy a v doplnkoch odvodu vody sú aj automatické hadicové doplnovace vody do sudov... napr. system SAG |
 |
Hledám zvláštní jabloň, 5.1.2010 vďaka tejto téme som vlastne zistil že to jablko "ušľachtilé žlté" mám na záhrade... popis a foto zodpovedá... aj foto bez názvu vyššie... To s názvom ušlachtilé žlté je asi vybraté kvôli výstave... inak sú skôr krivé, ako na foto bez... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Co na drátový plot, 4.1.2010 alebo brečtan na striedačku zelený a panašovaný žltý a biely... je zelený celý rok a je pokoj... a bez práce... Juraj |
 |
Stavba udírny na jedno použití, 17.12.2009  snáď už to prejde,....krabica od starého počítača....vnútri strešná taška aby bol slabý ťah...hliníkový tác na okap....celá skadačka je v šope a používa sa pár krát do roka....Juraj |
 |
Stavba udírny na jedno použití, 17.12.2009 tiež pripojim |
 |
Svestkove aroma, 3.12.2009 max. 2ks |
 |
Ruční ruční řetězová pila, 30.11.2009 tu sa popisujú už novšie píly... starší typ určený pre špec. komandá /ruské/ je vpodstate plochý oceľový pásik stočený do závitu široký asi 5 mm a na ňom su nasekané /žiadne nitovanie/ obojstranné zuby... reže neskutočne rýchlo... ale pri veľkom... celý příspěvek > |
 |