|
Zámková dlažba a plevel, 21.5.2009 Určitě bych to nepodceňoval protože psi pokud ají zažívací problémy tak koušou trávu, takže i pes se může "pást".
Ivan |
 |
Zalievanie zahrady, 9.5.2009 Jaký je průměr hadice??? Pokud je to 1/2" tak je to malá dimenze a tlaková ztráta v hadici čerpadlo strašně dusí a to dává malý průtok. Pro danou vzdálenost bych použil3/4 nebo lépe 1" hadici.
Ivaneksi |
 |
|
 |
Fiskars 2400, 22.4.2009 Taky ZZ a naprostá spokojenost. Radost s ní pracovat.
Ivan |
 |
Okousaný stromek třešně, 19.4.2009 Bohužel jste mi potvrdil moje tušení, zítra jdu shánět nový stromek.
Ivan |
 |
Okousaný stromek třešně, 19.4.2009 Včera jsem zjistil, že na podzim zasazenou třešeň okousala zřejmmě srnka cca 2/3 -3/4 obvodu na výšku cca 40 cm. Má tento stromek šanci přežít?? Nebo vykopat a dát nový???
Díky Ivan |
 |
Kadeřavost, 17.4.2009 Díky za "potvrzení"mé hlouposti či opomenutí, ale jsou větší tragedie v životě lidském.
Ivan |
 |
Palivová přísada do benzínu, 2.3.2009 Určitě zavedením digitálního zapalování došlo ke kvalitativnímu skoku kupředu- o tom nelze diskutovat. U motocyklů to např.přineslo nebývalé možnosti v součinnosti se vstřikováním, kdy lze volit z několika map motoru např. při dešti omezit jeho... celý příspěvek > |
 |
Palivová přísada do benzínu, 1.3.2009 Možná trochu odbočím, ale prostě mi to nedá. Můj velký koníček jsou koně a ještě před cca 3 roky jsem amatérsky závodil/parkur, military/ a mým velkým vzorem jak jezdeckým tak lidským je pan Jiří Pecháček. Mimo jiné i vzhledem k tomu, že dokázal do... celý příspěvek > |
 |
Palivová přísada do benzínu, 1.3.2009 Digitální zapalování navíc dokáže eliminovat zpětný ráz - samozápal, usnadňuje start motoru, nedovolí poškození motoru přetočením nad hranici mech. poškození součástek motoru, lépe využívá palivo a motor má větší užitné vlastnosti - výkon a kroutící... celý příspěvek > |
 |
Palivová přísada do benzínu, 28.2.2009 Spíš bych řekl, že to nebude pro pilu polepšení, ale naopak. Vyšší oktanové číslo má za následek pomalejší hoření a tím může dojít k přehřívání motoru.
Ivan |
 |
|
 |
Křovinořez pro ženu, 10.2.2009 Ostružiny a nálety 5 cm JEDINĚ se 4 zubým nebo lépe pilovým kotoučem. Struna je jen cesta k trápení a případně poškození hlavy/strunové/. Jinak s kotoučem opravdu min pevné boty protože useknout kus plechovky a střepinu jak z granátu zaseknout do... celý příspěvek > |
 |
ekonomické využití zahrady, 5.2.2009 Vybetonovat a pronajímat jako parkoviště či tenisové kurty.Bohužel je to tak - pěstování ovoce či zeleniny je opravdu spíše koníček a možnost vychutnávat čerstvé plody, které jsou někdy o 2 třídy chutnější.
Ivan |
 |
Pracnost pěstování trávníku, 5.2.2009 Tak to nesouhlasím. Já seču cca 4000 m a bez traktůrku bych strávil mládí/???/ jen sekáním. Samozřejmě připravit si plochu okolo plotů, stromků, záhonů a pak metry posekat traktůrkem. Vychází mi řádově 5 x vyšší výkon než ruční motor.sekačka. A... celý příspěvek > |
 |
Roubování třešně, 10.1.2009 Pepíku, jak dopadlo roubování???
Ivan |
 |
Koupě domu se zahradou, 10.1.2009 Co se týče daně tak zvyklost je, že jí hradí prodávající- ten kdo dostane peníze. Ale je dobré si to jako kupující ohlídat, protože v krajním případě může financ požadovat platbu daně na kupujícím. Jinakco se týče ceny tak můj odhad je, ža... celý příspěvek > |
 |