|
Příspěvky uživatele - 154.176
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Stříhání starších stromů, 10.4.2009 Díky za radu, já tedy ještě pár týdnu počkám. Ž. |  | Stříhání starších stromů, 10.4.2009 Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli již mohu prořezat své asi 20 let staré švestky. Jednalo by se pouze o odstranění některých menších větví. Díky za radu. Ž. |  |
|  | Sloupovitá odrůda třešní - popř hrušní, švestek, jabloní a drobného ovoce, 10.4.2009 Tak to j docela rozdíl. Tak to já se raději poohlédnu po levnější. |  | Sloupovitá odrůda třešní - popř hrušní, švestek, jabloní a drobného ovoce, 9.4.2009 Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jak veliký strom to je za tch 230Kč. U nás v zahradnictví mají asi 50-ti centimentrovou za 299Kč. Díky. Ž. |  | Vlašský ořech - odrůda Hospodin (červené jádro), 8.4.2009 Dobrý den v loňském roce jsem koupil v našem zahradnictví červenoplodý ořešák s názvem Rubra. Chtěl bych se Vás zeptat, jestli s ním máte někdo zkušenost a v kolika letech začíná tento roubovanec plodit. Díky za Vaše zkušenosti. Ž. |  | Kdy oresaky zkratit a jakym zpusobem, 8.4.2009 Děkuji za rady. Ořešák tedy nechám růst, jenom mu uříznu jednu větev, která sahá až k zemi a brání nám v sekání trávy. Ještě bych se Vás chtěl zeptat, jestli někdo máte ořešák, kterému stejně jak tomu mému některé větve rostou skoro převysle a tvoří... celý příspěvek > |  | Mars, 7.4.2009 Dobrý, koupil jsem si roční špičák ořešáku Mars a chtěl bych se zeptat, jestli mu mám ustřihnout špičku, aby vytvořil korunku, nebo jestli ho mám nechat růst a on si vytvoří korunku sám. Špičák má momentálně asi 1 metr. Díky za radu. |  | Kdy oresaky zkratit a jakym zpusobem, 7.4.2009 Dobrý den, mě jeden prodavač v zahradnictví radil, že mám větve u 20 let starého ořešáku minimálně o 1/3 zkrátit. Prý tím docílím lepší růst nových větví a tím lepší úrody. Prý je chyba ořešák neřezat, protože tím pádem prý starší větve... celý příspěvek > |  | Rozestupy mezi ořešáky, 7.4.2009 Děkuji za odpověd. Ž. |  | Řez staré meruňky, 5.4.2009 Dobrý den, chtěl bych se Vás zeptat, jestli je už čas na výchovný řez mladých meruňek, nebo jestli mám ještě nějaký čas počkat. Díky za informaci. |  |
|  | Řez broskvoní zasazených jaro 2008, 5.4.2009 Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli už je možné ostříhat broskvoně, které jsem zasadil na jaře 2008 jednalo by se o výchovný řez. Dále bych se chtěl zeptat, jestli už je možné ostříhat stejně staré meruňky, které budou již brzy kvést. Díky za... celý příspěvek > |  | střih mladé švestky - konkrétně, 3.4.2009 Já bych se rád zeptal, jestli už můžu začít stříhat (řezat) své švestky, které jsem sázel minilé jaro. Děkuji. |  | Jabloň - poraďte prosím jakou?, 1.4.2009 Dobrý den, chtěl bych se zeptet na jabloň Karmína, pěstujete jí někdo? Jaké má plody? Na jaké podnoži se jí daří nejlépe? Děkuji za informaci. |  | Špičák, jak dál?, 1.4.2009 Dobrý den, rád bych zde zakončil toto vlákno. Firma JUKKA mě hned druhý den telefonicky kontaktovala a k mé připomínce k dodávce stromků se postavila tak, jak jsem ani nedoufal, za čož bych je zde chtěl pochválit, protože s podobným přístupem jsem se... celý příspěvek > |  | Špičák, jak dál?, 30.3.2009 Díky za informaci. |  |
 |
|
|
|