|
Příspěvky uživatele - 216.194
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Vánoční kaktus opadává, 12.8.2009 Dobrý den,
mám doma vánoční kaktus, kterému může být už tak cca 10 let, možná i více. Každý rok kvete, je na stále stejném místě a nikdy neměl žádný problém. Až letos v letě se začal doslova "rozpadat". Každý den odpadně několik větviček a... celý příspěvek > |  | Pozná někdo tento strom?, 12.8.2009 Strom je uprostřed ohrady - bohužel na tu dálku není vidět zda má trny. Ale podle obrázků na googlu myslím, že máte pravdu. Děkuji za pomoc. |  |
|  | Pozná někdo rostlinku?, 12.8.2009  Koupila jsem si sukulent a po nějaké době začalo u něj v květináči "cosi" růst. Nevypadalo to jako plevel, tak jsem to tam nechala a co z toho vyrostlo můžete vidět na fotkách. Rostlinu jsem vytrhla, když už začala mnohonásobně... celý příspěvek > |  | Pozná někdo tento strom?, 12.8.2009  Poradí mi, prosím, někdo, jak se jmenuje strom na fotkách? Roste v parku, má listy podobně akátu a hooodně dlouhé lusky. Vypěstovala jsem si několik rostlinek ze semen, tak by mě zajímalo, co to vlastně mám. Děkuji. |  | Pozor na nákup motorové pily, 22.4.2009 Děkuji za názor.
Čím víc o tom uvažuju, tak se taky přikláním k ty MS 230 a asi nakonec ji pujdu koupit, dokud je jeste v akci. Navic výhodou je to, že cca 300m od nás je zastoupení STIHL včetně servisu, což taky není úplně od věci.
M.Č. |  | Pozor na nákup motorové pily, 21.4.2009 Zdravím všechny,
mám dotaz na odborníky, kteří se vyznají v motorovkách nebo na ty co mají vlastní zkušenosti. Potřebuju si na chalupu koupit mot.pilu na občasné řezání dříví na zimu, občas na zahradu na stromy a váhám mezi pilkama STIHL MS 230 a... celý příspěvek > |  | Jak se jmenuje?, 3.9.2008 Moc moc děkuji za rychlou odpověď. Petra |  | Jak se jmenuje?, 3.9.2008  Prosím o radu, jak se jmenuje rostlina na fotu? Jedná se o venkovní rostlinu, která se rozrůstá do keře. Děkuji |  |
 |
|
|
|