Příspěvky uživatele - 96.33

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vypinani ctyrtaktniho motoru syticem, 16.5.2009
Koupil jsem si dalsi :o) motor Honda GX 25 a nechce se mi natahovat drat na zkratovani zapalovani. Chtel jsem se zeptat jestli zhasinani motoru syticem neznamena nejake nebezpeci? Predpokladam, ze se pouze zahlti benzinem. Bohuzel nevim, jestli... celý příspěvek >
Jak se zbavit včel?, 21.4.2009
Treba vam to Hanco pomuze nebo se aspon neco noveho dovite. Najdete si na webu "Nepratele a skudci vcel". R.
Rotační sekačka, 21.4.2009
Nejlevnejsi dvoutakt je asi Allrad AS 45 B4 za 40tis. R.
Jakou vlastnite rotacni sekacku a koupili by jste si zase tu samou?, 21.4.2009
Ja mam zlutou Al-ko Comfort 47 BR Plus 3, motor B&S Quantum 5,5. Seka a sbira vyborne, ale mohla by mit pevnejsi rukojet a lepsi ochranu klinoveho remenu. Musi sekat i v mistech, kde se normalni clovek tezko udrzi. Zatim spokojenost, ale priste bych... celý příspěvek >
MTD, Yard-man, Stiga, 21.4.2009
Motoru Honda, B&S a Kawasaki se vubec nebojte a co se tyce koroze tak hlinikovy skelet. Takze z tech tri sekacek jasne Stiga. R.
Benzin v zahradni technice, 8.11.2008
Vzdy nechavam v pile atd. benzin i pres zimu a zadne zavady jsem nikdy nezaregistroval. Mate nekdo nejake konkretni negativni zkusenosti? Nebo je prazdna nadrz pres zimu jenom mytus. L.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika