|
zátiší, 25.12.2007 jo pane Mravenec, to jste na to kápl a přitom to je tak jednoduchý :-)). Ještě k té bříze, v lese jich tu je plno jako nálety, ujmou se když je vykopu a zasadím na zahradu? |
 |
zátiší, 22.10.2007 Raději bych strom okrasný. Zahradu mám rovnou jako stůl 30x100 metrů (nadm. v. 440 m), ale u silnice, takže plánuji nějaké živé ploty abych zahradu opticky oddělil. Také na ní budu dělat krytý bazen ale jen s tím stromem nemám jasno, nicméně oba... celý příspěvek > |
 |
|
 |
zátiší, 12.10.2007 Děkuji Vám za radu, zkusím tu katalpu, můžu ji zasadit ještě letos? Luboš |
 |
Al-ko Ride-on 9-55, 24.2.2007 já koupil rider xr130 z mountfieldu předloni a šlape jak hodinky.teď jsem se díval že ho slevnili. |
 |
vertikulace trávníku, 15.2.2007 jak poznám že jsem nastavil spravnou výšku u vertikutátoru?nerad bych nadělal víc škody než užitku.mám vertikutátor s noži i strunami(uv40h)díky za radu |
 |
použití bofixu, 15.2.2007 někde jsem četl že je vhodnější postříkat bofix na mokrý trávník než na suchý-je to tak?? |
 |
pletivo na plot, 4.2.2007 jde mi hlavně o jaro léto podzim-bude tam bazén a rádi by jsme měli soukromí.jestli vás napadají jiné rostliny tak poraďte .jsem zahradník začátečník |
 |
pletivo na plot, 3.2.2007 to by bylo moc fajn,děkuji.možno poslat také na lubos134@seznam.cz |
 |
pletivo na plot, 3.2.2007 zdravím,chtě jsem se zeptat jestli můžu na stavbu živého plotu použít sítě do betonu které by byly navařené do zabetonovaných ocelových trubek.jedná se mi o co nejrychlejší řešení takže bych zasadil přísavníky a břečťany.budu vděčný za jakýkoliv... celý příspěvek > |
 |
rider z Mountfieldu, 31.1.2007 ale tady je řeč o xf130 pane prodejce |
 |
|
 |
Solo 518, 29.1.2007 Mám dotaz ,solo 518 je to vertikutátor nebo jen provzdušňovač? Každý odchod to prezentuje jinak. Kdosi tady srovnává ceny solo518 (17000kč) a uv 40h (22800) a to dost divoce. Mě přijde že uv 40 h má lepší výbavu. |
 |
hnojivo, 21.1.2007 zdravím,od příbuzného jsem dostal ledek a mpk-mohu s těmito hnojivy
pohnojit trávník?pokud ano tak by mě zajímalo dávkování.díky L. |
 |
elektická pila jakej kabel?, 21.1.2007 tohle byl asi nejlepší postup . ještě by bylo fajn mít doma namontovaný fičko. |
 |
elektická pila jakej kabel?, 17.1.2007 je fakt že dvojlinka je na prodlužku prasárna.nikdy nevíš co na ni napojíš |
 |
rider z Mountfieldu, 17.1.2007 tak to se mi asi podařilo,protože když jsem rider položil na bok abych omrkl nůž a unašeč tak mi za chvíli odněkud vytekl benzín(ne přes víčko) a když jsem po chvíli chtěl nastartovat tak startér jen přeskakoval.snad nebudou škody velký. |
 |