Příspěvky uživatele - 194.26

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zapalování Ducati, 13.5.2009
Nechci nijak omezovat tazatele v bádání a ani neznám podrobně zapalování Ducato z motoru Jikov, ale asi se nebude systémově lišit od zapalování z mot. pil. Je to vlastně indukční cívka, kterou ovládá integrovaný obvod zalitý v kostce, ovládaný... celý příspěvek >
Homelite 4016, 3.5.2009
Sundej horní kryt a podívej se zda když pustíš plyn tak plynová klapka krbecu se musí opřít o doraz šroubu volnoběhu.
Homelite 4016, 3.5.2009
Jakou jste tam dával od začátku směs? Jaký poměr a jak starou?
Jakou směs používáte k pohonu 2 T, 18.4.2009
Dlouho jsem váhal zda to tu mám vložit, ale také si myslím, že toto vlákno nemá žádný efekt.
Motorová pila husqvarna, 15.4.2009
Pane JS, nepíši že to začínající zadření MUSÍ být. Píši jenom, že to bývá nejčastější příčina, která se dá laicky bez demontáže vcelku dobře odzkoušet. Myslím, že je dobré postupovat vylučovací metodou. Kdyby měl tazatel všechny úkony provést co tu... celý příspěvek >
Motorová pila husqvarna, 15.4.2009
Nejčastěji se takto projevuje úbytek komprese. Dá se to vyzkoušet tak, že se vyzkouší odpor tahání startovacího špagátu při studené pile a potom ta samá zkouška při teplé pile, jak píšete až pila nechce běžně naskočit. Pokud je cítit rozdíl síly... celý příspěvek >
Stáří benzinu do pily, 15.4.2009
Ohledně oleje jsem to myslel tak, že dnes mají téměř všechny značky napsaný na obale oleje poměr 1:100, co se pro pile zrovna moc nehodí. Také jsem chtěl naznačit, že stačí jednu z požadovaných podmínek trochu ošidit a je zle, co u průměrného člověka... celý příspěvek >
Stáří benzinu do pily, 14.4.2009
O první obrázku se dá také říct, že nás informuje o nutnosti dodržovat veškerá nařízení výrobcem. Smůlu v podobě 6000,- má však ten kdo koupí nekvalitní benzín, nebo jednu podmínku zcela nedodrží. Nyní stojí za úvahu, zda tam nestačilo dát trochu... celý příspěvek >
Stáří benzinu do pily, 11.4.2009
Výrobce doporučuje poměr 1 : 50, ale za dodržení určitých podmínek! I výrobce se jistí tím, že když podmínky nebudou dodrženy tak doporučuje v PHM větší poměr oleje, nebo dokonce hrozí ztráta záruky. Čím větší množství oleje v PHM, tím menší riziko... celý příspěvek >
Prosim o radu, 9.4.2009
Tak to zkus zjistit, mnohdy bývají pile naštelovány na příliš vysoké otáčky – údajně aby měly pěkný ostrý zvuk – a bohužel je tím docíleno příliš chudou směsí, což se projeví příliš nestabilními otáčkami v zátěži. Je to ale pouze jedna z častých... celý příspěvek >
Křovinořez - vibrace a zahřívání kloubu, 8.4.2009
Pan PP 8.4.2009 10:15 – Vaše otázka je logická a jak jsem již psal, příčné lisování u ložisek je až nemožné. Po vyrovnání teplot by ložisko nejelo dobře, nebo by vůbec nejelo. Ložiska mají předepsané svoje tolerance a ty do příčného lisování... celý příspěvek >
Příčné lisování počítá s tolerancí až do minusu, kdy může být například hřídel většího průměru než díra do který má být nalisována. Přesah bývá adekvátní použitému průměru a bývá relativně velice malý. Je tak malý, že při použití velké síly lze tyto... celý příspěvek >
Příčné lisování zas tak běžné není. Používá se tam, kde podélné nestačí. Pro příčné lisování jsou dané tolerance použitých rozměrů zcela odlišné než u lisování podélného. Po příčným nalisování je spoj bez poškození součásti nerozebiratelný a nepomůže... celý příspěvek >
Prosim o radu, 7.4.2009
Důvodů může být více, ale zajímalo by mne jaké tam máš nastaveny max. otáčky?
Jakou koupit farmářku, 22.3.2009
Právě z důvodu rozsáhlejšího a tím přístupnějšího servisu bych bral raději Jons. Spíše bych přemýšlel zda raději nevzít 2150, protože jak se říká s jídlem roste i chuť. Časem silnější pilu většina lidí ocení.
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika