Příspěvky uživatele - 72.186

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak zničit pařez, 17.4.2009
Pokud se brání podkopání, je nejlepší navrtat díly a nasypat tam dusičnan draselný, poté zašpuntovat korkovým špuntem. A po půl roce ho zapálíte a všechno shoří včetně kořenů. Dá se koupit jako přípravek Root, ale cena za 100g je skoro 200,- což je... celý příspěvek >
40 let stará nafta, 15.4.2009
Je to blbost co jsem napsal :-) Má tam být jen palivo a ne olej. Samozejmě že olej vliv má. Nějak jsem nezaregistroval spotřebu 1,5 l oleje - pokud to kouří tak to bude špatné spalování paliva a to u tak starého resp ojetého motoru může způsobit snad... celý příspěvek >
Je několik důvodů že Vaše auto jede bez problémů. Nevím jaký rok výroby to je. Ale tipuju, žde spíše o starší vůz z výkonem ne větším 100 kW...? Na turbo vliv palivo ani výměna oleje motoru nějaký velký vliv nemá. To ovlivňuje spíše styl jízdy, takže... celý příspěvek >
Chemický Alí má pravdu. Pracuji na vývoji turbodmychadel pro dieslové motory. Samozřejmě se vyznám i v klasickém atmosférickém plnění. Tedy myslím, že bych o tom něco vědět mohl. Poukazujete na to, že spálením v nějakém starém autě by k ničemu... celý příspěvek >
Vyhrabávač staré trávy a mechu - MF70, 31.3.2009
Ještě mě napadlo jedno řešení - pokud je trávník založen hodně dlouho, resp ani nevíte o jeho založení, pomůže celková obnova - tj totální likvidace mechu chemií, zorání a zasetí nového. Není to vhodné, ale někdy mech odolává všem možným metodám... celý příspěvek >
Vyhrabávač staré trávy a mechu - MF70, 31.3.2009
Jestli tu trávu odvážíte, máte o problém méně. Zkusil bych ho zlikvidovat sloučeninami železa v postřiku a nebo i rozhozu - je to levná methoda. Pak by bylo vhodné změřit pH a případně ho zvýšit povápněním. Kupovat vyhrabávač mi přijde celkem... celý příspěvek >
Vyhrabávač staré trávy a mechu - MF70, 30.3.2009
Jak je ten pozemek velký a čemu je tráva využita?
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika