Příspěvky uživatele - 73.154

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co to je?, 11.4.2009
Taky mě napadl snědek, ale nemusí být. HONZA
Žluté dřínky, 11.4.2009
To by mě opravdu zajímalo, jak množit dřín vegetativně. Hlavně kdy s tím začít, těď nebo až bylinnými řízky. Dejte pak vědět jak jste dopadl. Rozhodně bych to také zkusil. HONZA
Oskeruše, mišpule, 11.4.2009
Podle informací z knížky Oskeruše od A do Z by neměla být srůstavost oskeruše s jeřábem ptačím dobrá. I dkyž se roub ujme "sedí" a nepřirůstá, během pár let uschne. Oskeruše se nedoporučuje roubovant na nic jiného než na semenáč oskeruše. Je to... celý příspěvek >
Ten postřikovač by mě docela zajímal. Můžeš sem vložit fotku, 11.4.2009
Nazdar Láďo, ve čtvrtek jsem rotavátor poprvé vyzkoušel. Nestalo se mi že by se nože přestaly točit, ale moc práce jsem s ním neudělal. Jel jsem na jedničku i dvojku, hodně to skákalo a rachotilo, za mnou oblak prachu, tak jsem toho nechal. Problém... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika