|
Melounoviště 2009, 24.8.2009 Když se kouknu tady na počátek jak jsem začala psát, tak to zhruba už bude ten 1měsíc a něco-byl to prvňáček.Teď si říkám jak může někdo vydržet až na ty obry 12-15kg? to bych si vedle něj asi ustlala a pořád do něj ťukala .Nebo vlastně na... celý příspěvek > |
 |
Melounoviště 2009, 23.8.2009 
|
 |
|
 |
Melounoviště 2009, 23.8.2009  Tak jsem dnes nacvakala pár šišounů a hlavně i ten 7-8kg.mám ho už utrhnout?poraďteeeee-ty čáry jsou jakoby do žluta a řekla bych že už je... ale... |
 |
Melounoviště 2009, 23.8.2009 Téda, ale Ivanko ten rozkrojený to je luxus žádná pecka a ještě zralý skoro u kůry-to je výstavní kousek-smekám.Jen tak dál.Pan Mirek mě taky vystrašil-já už bych ho taky nejraději utrhla, ale nemá žlutou mapu:(jenže je malinko ve stínu... celý příspěvek > |
 |
Melounoviště 2009, 23.8.2009 To bylo na 156.5 a k tomu zralému-gratuluji |
 |
Melounoviště 2009, 23.8.2009 juuuj co se jim stalo??? |
 |
Fíkovník, 22.8.2009 Ještě by mě zajímalo-pokud sklidím fíčky ne úplně dozráté-dozrají?myslím třeba jako broskve-jelikož některé jsem ani nestihla ochutnat-mravenci byly první.Všimla jsem si-jak lehce načervenají, tak už je to rychlost kdy jsou úplně měkké, proto byly... celý příspěvek > |
 |
Melounoviště 2009, 21.8.2009 teda to jsou květy, zvláštní to odrůda to vidím, tak na 100kg minimum.Min.rok nám rostlo víno na jabloni-to vypadalo také nádherně.
Moc děkuji za šišouny a s takovou rychlostí.Nezoufejte, vždyť můžete být rád za takovou nádheru-hned bych... celý příspěvek > |
 |
Melounoviště 2009, 21.8.2009 A ještě pro 108.37 jakpak si vedou Vaši šišouni??? kdyby se Vám náhodou chtělo,tak je prosím zase cvakněte.Já už si můžu jít koupit mačetu až je budu rozkrajovat-jupííí-no spíše mačetku v Emirátech jsem viděla jak je krásně tímto rozkrajují, ale... celý příspěvek > |
 |
Melounoviště 2009, 21.8.2009 Jak čučí:)))?
Děkujeme za palečky.Jsem moc ráda, že se zapojilo do diskuze tolika nadšenců jako jsem já.Jak koukám na počet co jen nakukují, tak to zajímá více lidiček. |
 |
|
 |
Melounoviště 2009, 21.8.2009 Mááám novinku-včera jsem šla na zahradu a co nevidím-mimo ty světlé co jsem nafotila a nevěděla jsem název(dle pána výše nějaká odrůda Charlstona),jsem uviděla překvapení asi 3 rostliny co plodí ty Arabské podlouhlé světlé ve velikosti 10cm... celý příspěvek > |
 |
Povadlé okurky, 20.8.2009 jooo super rostou-paráda-koukám po zahrádkách a všichni už tam mají takové seschlé rostlinky a já jsem ted frajer s 12ti rostlinkama a malé okurečky do týdne snad už něco sklidííím děkuji za radu.Už se moc těším na Vaše fotky. |
 |
Melounoviště 2009, 18.8.2009 To je nádhera ˇúplně cítím tu vůni-řekla bych, že sladší je ten žlutý-na příští rok jste mě hodně inspiroval.A to nemluvím o tom jaká to musí být pastva na oči na talíři.Já nemám ráda ty malé žluté co se prodávají v obchodech Galia... celý příspěvek > |
 |
Melounoviště 2009, 18.8.2009 Hmmm, to je zajímavé-nebude to třeba tím, že na té folii jste je sázel dříve a tam bylo to škaredé počasí, zima-déšť, zima-déšt.Já nemohu posoudit, protože je mám jen na hlíně a tam to je tak, že mám ty prostředky-počátky zežloutlé a škaredé-buď... celý příspěvek > |
 |
Melounoviště 2009, 15.8.2009
|
 |