|
A-z centrum Neumann, 16.10.2009 Dobrý den, Já do Kunratic a i Vysočan chodím dlouhou dobu a myslím si ,že k zákazníkům se chovají zcela korektně. Ono asi záleží také na tom jak se chová taky člověk k nim a specifický druh humoru v Kunraticích je nakonec vždy spíše uvolňující... celý příspěvek > |
 |
Motorová pila homelit, 9.4.2009 Znám 200xl a to byla supr pila.Koupil jsem jí v Tuzexu v roce 1977. Bohužel ta doba je pryč a dneska je to rychlospotřeba. Podle mě zůstala silná dvojka Husqvarna vs Stihl. Já mám Husqvarnu a neměnil bych. S podravem D.R. |
 |
|
 |
Zkušenost s jednoručními motorovými pilami, 9.4.2009 Děláme arboristiku a dostala se mi do ruky Husqvarna H 425, no prostě paráda, Nic lepšího jsem ještě neměl. S.R. |
 |
Nejlepší elektrická sekačka s pojezdem?, 9.4.2009 Nejlepší sekačka na trhu v Evropě je SABO 47 el s pojezdem. To je jiná třída. Mám jí a supr.R.P. |
 |
Husqvarna 395 XP - plagiát, 9.4.2009 Připojuju se k názoru - všechno ztráta času a koupit normální pilu v kamenném obchodu. Já mám Husqvarnu už 20 let a jinou bych nechtěl. Ten typ se jmenoval H 50 a dneska ho asi vyměním za H 455. S pozdravem Tatik |
 |
359 nebo 357 XP, 8.4.2009 Dobrý den, nevím co jeden z předchozích přispěvatelů míní současnou generací pil Husqvarna ale Jisté je že pila Husqvarna třídy profi je velmi dobrá volba jak z hlediska životnost tak z hlediska pohodlí a ekonomie provozu.Jednoduchost údržby a... celý příspěvek > |
 |
Řetěz na pile HQ, 8.4.2009 zkontrolujte si několik věcí, 1)jak je opotřebená řetězka - pohonné kolečko pro řetěz 2) správný řetěz? 3) správná lišta? 4) mazání řetězu vyzkoušejte bez lišty a řetězu nastartováním pily- musí vám jít z otvoru pro mazání olej. 5) použití správného... celý příspěvek > |
 |