|
Příspěvky uživatele - 16.190
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Brambory bez natě, 19.8.2009 Konečně rozumný příspěvek. Taky se tím řídím už roky.Hlínu, pokud je ve sklepě před novou sklizní zametu, vysířím prázdný sklep a jede se dál. |  | Kopretiny, 18.8.2009 Taky seřezáváme kopretiny, nepoznal jsem, že by byly příště slabší.Dokonce to stejné, co se zde píše o měsíčku, uplatňuji i u petržele, jak chytne bílý povlak seřežu cca 10 cm nad zemí,/vždy nad srdíčkem/ a krásně během 10 dní obrazí a mám nádhernou... celý příspěvek > |  |
|  | Česnek z květenství, 18.8.2009 Ano jde, jen nechápu, co Vás na tom láká, dva roky čekat na trochu větší česnek. |  | Česnek bez stroužků, 17.8.2009 Ještě jsem chtěl doporučit, aby se nesázely tak hluboko jako normální stroužky česneku. |  | Česnek bez stroužků, 17.8.2009 V případě, že nepoznáte vršek ani spodek, doporučuji pasibulku položit.Dráha klíčku nebude pak tak náročná, jako kdyby se měl prodírat odspodu nahoru. |  | Elektrický či benzinový kultivátor, 17.8.2009 Mám elektrický a potvrzuji, co je zde napsáno výše. Je neocenitelný při přípravě půdy pro setí a sázení po podzimním rytí, okopávání mezi širšími řádky, úprava půdy po výběru brambor, cibule, před setím zeleného hnojení a pod. práce. Na jaře s ním... celý příspěvek > |  | Vypěstování broskve z pecky, 14.8.2009 Návod na loupání viz příspěvek z 29.8.2006 viz výše. Můj soused chodil po broskvovém sadu a vykopával ty co samy vyrostly a ty pak rouboval |  | Drátovci v bramborách, 14.8.2009 Výzkumný ústav bramborářský píše, že ochrana proti drátovcům je velmi obtížná.Chtělo by to přečíst celé, ale vyjímám: opatření spočívá především v intenzivním obdělávání půdy, které vede k úhynu části populace larev. Lze doporučit podmítku a dvojí... celý příspěvek > |  | Brambory bez natě, 13.8.2009 Můj známý bramborář tvrdí, že nať napadená plísní se má 14 dní před sklizní poséct, aby se plíseň nestáhla do hlíz. Z toho usuzuji, že již nerostou, jen vyzrávají.Jinak úroda brambor vypadá letos velmi dobře. |  | Stavba dřevěného plotu - prosím poraďte, 12.8.2009 Nyní stojí vinohradnické sloupky 220cm cca248Kč včDPH |  |
|  | Přemístění mraveniště, 12.8.2009 Není lepší, když jste ochotni zlikvidovat kompost, jej přemístit do lesa i s těmi mravenci? |  | Jahody, 10.8.2009 Většinou sázím zakořeněné šlahouny. Odstřihnu od staré sazenice a sázím na porytý uhrabaný záhon do sponu řady 75 cm od sebe a v řádcích 45 cm. Spon je to dost velký, ale mohu si to dovolit. Vyryji rýčem jamku pro tuto sazenici hodím tam dvě hrstě... celý příspěvek > |  | Jak nejlépe uskladnit brambory?, 10.8.2009 Ano, takto je to správně, ale tomu vysířenému sklepu je to jedno |  | Cuketa - uhnívání, 10.8.2009 Když se dívám na Vaše přehoustlé rajčata, tak bych Vám doporučil příště na takový prostor pouze 2-max 3 rajčata. Tato nynější houština přivolává plísně |  | Libeček, 7.8.2009 Měl jsem ho vedle chatky ve stínu teď je na slunku, když se nehlídá je to nezmar do šířky i výšky |  |
 |
|
|
|