|
Příspěvky uživatele - 16.190
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Ředkev, 29.9.2009 Příští rok zkuste ředkev černou, má léčebné účinky je dobrá v pomazánkách a dá se skladovat.Sází se v červenci, sklizeň cca říjen. |  | Invaze brouků - co s tím?, 25.9.2009 Už jste viděla mandelinku v bytě, že by se musela likvidovat Biolitem? |  |
|  | Nevíte prosím co je to za keř?, 24.9.2009 Podle dr.Větvičky, který kvůli šípkům prošel pěšky celou republiku, hlavně po náspech železnic, jsou všechny plody šípků jedlé |  | Puškvorec obecný, 24.9.2009 Až se do Vás pustí, že vysazujete nepůvodní rostinu... Jinak Vám přeji, ať Vám to zase brzo zaroste. |  | Odšťavňovač na mrkvovou šťávu, 24.9.2009 S odšťavňovačem nemám zkušenosti. Může mi někdo poradit, zda lze v odšťavňovači vyrábět mrkvovou šťávu?Čeho se vyvarovat při rozhodování o koupi a při výrobě šťávy. |  | Melounoviště 2009, 23.9.2009 V nabídce jednoho semenářství přímo nabízejí Tykev klipsy na roubování okurek a melounů |  | Jak vylovit karasy, 22.9.2009 Můj děda, aby nemusel kapra na vánoce zabíjet, tak ho zastřelil ze vzduchovky. Samozřejmě, že brok prošel kaprem a poškodil i vanu. To se psal rok cca 1952. |  | Pálenka - letos poprvé, 22.9.2009 Tak mne napadlo, je z hrozna dobrá pálenka? Nemám na mysli přepálení vína, ale z hrozna.Četl jsem to poprve. |  | Co to je?, 18.9.2009 Jedná se o fotomontáž. Vzhledem k tomu, že neustále mění velikosti. Napřed 9 cm, pak v upřesnění v 19,08hod. píše, že na fotu je jen 6cm. Když si porovnáte změřením papír A4 na fotografii s broukem, vychází Vám 9cm a nebo chlup víc. Samice mohou... celý příspěvek > |  | Hnojit na jaro nebo na podzim, 17.9.2009 Když ryji na podzim, automaticky zarývám kompost na záhony, které to budou při sázení vyžadovat. |  |
|  | Jak na krtka, 17.9.2009 Zkusit to můžete, je to krásná kytka, udělá Vám radost, ale na krtka neplatí nic.Dělá si co chce. Přečtěte si to na různých vláknech zde a máte počtení na dvě hodiny. Zatím na ně nikdo nevyzrál, pokud ano, byla to podle mne vice náhoda. |  | Brambor - Valfi, 16.9.2009 Kdybych donesl modré brambory ze zahrady, tak je manželka vyhodí.Podle ní brambory mají být žluté, ředkvičky červené... |  | Rajčata, 14.9.2009 Paní Alenu prosím o upřesnění. Rozmixujete celá rajčata... Není to potom moc husté na pití? |  | Kácení břízy, 14.9.2009 Odborníci budou chtít asi upřesnění. Pokácený strom bude na spálení, nebo na další zpracování? Na spálení by to bylo jedno. |  | Usychající sazenice jahod, 14.9.2009 Oschlé listy ostřihnout.Kdyby tento stav, že se jahoda vzpamatovává a nasazuje nové listy nastal v počátku srpna, nic by se nestalo, teď v září kdy se rostlina snaží vzkřísit, to bude mít vliv na plodnost v příštím roce. Pravděpodobně byly kořínky... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|