Příspěvky uživatele - 45.244

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Stáří benzinu do pily, 16.4.2009
To je právě chyba že se do něčeho vložíte a nepřečtete si vlákno od začátku a mimo toto vlákno já čtu i ostatní vlákna jelikož technika byla mojím zaměstnáním i koničkem
Ted´jste zase jinde, delší dobu zde hovoříme o poměrech a vy do toho vsunete zase stáří, začnete odpovídat co dříve motor poškodí ale vypadne z odpovědi ekologie, výkon,skladování a stáří.O stáří tu řeč už taky byla nikdy jsem neříkal že si úmyslně... celý příspěvek >
Pro pana JS, nejméně 2x jsem uváděl stroje co používám ale to je fuk, vy po mě chcete něco co nepopírám a to je ten mix 1/50 ano, nezpochybnoval jsem ho nikdy ale Vy jste mi neodpověděl co náhodile poškodí dřív motor jestli to co zastáváte Vy nebo... celý příspěvek >
Vy mě stále podsouváte něco, co jsem nikdy nezpochybnil jako je kvalita různých olejů a jejich poměr misitelnosti ale já se vyjadřuji jen k prvotnímu dotazu o stáří směsi a jeho použití v mém vyzkoušeném pojetí 1/35 bez potíží a názoru že při poměru... celý příspěvek >
Do té vědecké obce pane J.S. patříte Vy jelikož stále nafukujete a zveličujete problém který není jelikož motor je stále dvoutaktní a jeho funkce je stále stejná, jediná otázka s jedinou odpovědí je zdali se zadře motor dříve se směsí 1ku50 nebo... celý příspěvek >
Motorová pila husqvarna, 15.4.2009
Snad možná by to příště zachránil jiný poměr paliva že pane J.S
Stáří benzinu do pily, 15.4.2009
Vždyt´je to správné a je škoda že to stryktní dodržování návodů neni uzákoněno bylo by po bezůčelné diskusi, BURSÍKŮM děláte radost a jste pokrokový bez ohledu na tu nejmodernější techniku která pracuje léta na stejném principu a při porovnání návodů... celý příspěvek >
40 let stará nafta, 15.4.2009
Děkuji to všechno vím jen jsem chtěl odbočit od nekonečné debaty o použití staré nafty, tak se prosím nezlobte že jsem to takto zneužil a dík.
Tak se držte toho jediného správného já se držím léta toho nesprávného který nikomu nenutím a ani jsem nenutil jako vy s těmy továrnímy výpisy, mimochodem taky je mám doma 3x +2x křovinák
Nechce se mi věři že zadřený motor nelze reklamovat, mám namířeno do města kde je servis pro Husqvarnu tak jen tak zkusím dát řeč, no a co se soudního znalce týče tak to věřím že to pro majitele dopadne špatně už jen proto že odměna znalci je vyšší... celý příspěvek >
Děkuji za odpověd´ auto je 1,8TD r.v.1992,v něčem s Váma nesouhlasím, jelikož jsem 30 let sedlal profesionálně takřka vše co mělo volant nebo rajčáky tak olej a obvzlášt´u turba je moc důležitý protože jediný zpúsob jak může vyflusnou je jeho... celý příspěvek >
Takže pravda je asi někde mezi, nepoužívat směs několik měsíců starou-ale kolik to je?2,4,8,24?Já hovořil o přezimování směsy, dále logický poměr pří záběhu 1/25,proč né 1/35 při provozu když nejčastější závady jsou zadřením a ani tento poměr není... celý příspěvek >
Zdravím, jsem rád že jsem zde narazil na odborníka přez turba, mimochodem ten peugeot je můj a nepsal jsem že tankuji kde jaké žblury ale tankuji všude u běžných pump mimo těch značkových jako je SHELL, OMW,atd. to znamená i u těch vesnických, do... celý příspěvek >
Proč nestartuje sekačka?, 14.4.2009
Tady asi v domácich podmínkách bedete muset použít prakticky hesla zkouška -omyl, pokud máte vlhkou svičku tak ji vyměnte, pokud to nepomůže tak zkontrolujte kabel +koncovku, pokud opět nic tak zkomtrolujte ovládání zhasínání motoru zda li někde... celý příspěvek >
Stáří benzinu do pily, 14.4.2009
A vidíte to samé bych mohl říct I o Vás i o panu J.S ale neudělám to proto že Vy narozdíl odemne popíráte to, co naprosto běžně funguje, na rozdíl od Vás pane technická dokonalosti já jsem ani jednou nezpochybnil Vámi urputně hájený poměr 1/50... celý příspěvek >
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika