|
Příspěvky uživatele - 160.14
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Co se slimaky, 28.6.2009 slimáci jsou určitě v některých zahradách problém, problém se musí řešit . Někdo používá chemii, my jsme před lety zavedli indické běžce a je to fajn.Funguje to bezvadně, ale není-to na menší... celý příspěvek > |  | Slimáci, 24.5.2009 Nápad to není špatný, ale co myslíte, že se stane de slimákem. Je otrávený a sám se stává snadným soustem, ale i jedem pro predátory, takhle jsem na zahradě před několika lety zlikvidovala ježky a ropuchy. S odstupem... celý příspěvek > |  |
|  | Co dělat proti plzáku španělskému?, 29.3.2009 Vyzkoušeli jsme leccos, máme velkou zahradu a zvítězili Indičtí běžci, máme je již třetí sezonu, nemá to chybu. Loni jsem psala, že se u nás na zahradě dá najít i rosnička. Běžec upřednostňuje bílkovinu a celý den hledá, ... celý příspěvek > |  | Hryzec - zabralo to, 7.7.2008 Máme na zahradě Indické běžce od loňslého léta, viděla jsem je v Německu, řešili s nimi problém se slimáky. I my jsme léta měli problém se slimáky, pořídili jsme si Běžce a výhodou je, že Běžci neustále / ráno a večer/ brouzdají po... celý příspěvek > |  | Slimáci, 2.7.2008 Jak máte velkou zahradu , na kolik to příjde? Za jak dlouho se to projeví Hlístice musí nakazit slimáky, pak se hlístice pomnoží a teprve pak slimoši uhynou odhaduji to na 60 dní , po celou dobu se slimoši vydatně pasou.... celý příspěvek > |  | Slimáci, 1.7.2008 Určitě to není špatné, ale jak máte velkou zahradu, a kdy se efekt objevil , kolik jste spotřebovala násad a jestli se mohu zeptat za kolik Kč. dik J. |  | Slimáci, 11.6.2008 Zpravodajství za zahrady, kde fungují Indičtí běžci.
Někdy v dubnu jsem psala o tom, že protislimákovou ochranu jsme svěřili třem Indickým běžcům.
Předcházelo tomu několik let boje... sypání Vaniše ,... celý příspěvek > |  | Slimáci, 17.3.2008 Naši Indičtí běžci úspěšně přečkali zimu a již letos si pochutnali na prvních slimácích, hodují na mladých do 1,5 cm zavíčkovaných hlemýždích, loni zvládi i lalokonosce na rododendronech. Crokusů, sněženek, narcisů, ladoněk... celý příspěvek > |  | Kachna indický běžec neškodí, 9.2.2008 Souhlasím s panem Procházkou, běžci nám nic neožrali, rostliny netípou, naše kachny vegetují na zahradě volně, holiny nepotřebujeme. Chce to mít jen dobré oplocení a tolerantního psa. |  | pampová tráva, 9.2.2008 mám ji již několik let, kvete pravidelně tak 15 - 25 květy, nádhera, na zimu před příchodem mokrého sněhu ji svážu do copu, chce to rukavice, obložím okolo igelitem proti vodě a přiklopím polyuretanovou krabicí 1x 1m, mám problém,... celý příspěvek > |  |
|  |
 |
|
|
|