|
Příspěvky uživatele - 154.90
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Tlaková myčka s vlastním zásobníkem vody, 1.11.2009 Tlaková myčka s vlastní zásobou vody není. Takřka každá studenovodní myčka je samonasávací - v tomto režimu je mírný pokles tlaku. Při koupi myčky máte na krabici napsaný hodinový průtok vody - u hobby strojů něco kolem 400l/hod. Tudíž... celý příspěvek > |  | Živý plot z bobkovišně, 9.10.2009 O jedovatosti bobkovišně vím ale nevím, proč by si v ní měly děti hrát na schovávanou! Vzhledem k velikosti našeho pozemku a vzhledem k tomu, že živý plot je bariérou od silnice I. třídy, tak si u bobkovišní jistě hrát nebudou. |  |
|  | 2m živý plot rychle a na dlouho - je to sci-fi?, 9.10.2009 souhlasíms thujemi jako hřbitovními dřevinami, já momentálně vysazuji živý plot z bobkovišní, neopadají a vypadají moc pěkně. Měla jsem stejné požadavky, aby byly neopadavé a byly jak široké, tak vysoké. |  | Živý plot z bobkovišně, 22.7.2009 Chci vysadit živý plot z bobkovišně, jak daleko by měly být sazeni od sebe, aby tvořily pěkný hustý porost? Jak bych měla půdu připravit, aby se sazeniním dařilo? Díky za odpověď. |  | Převodovka ke grilu, 28.6.2009 všechno se dá zredukovat |  | Kůrovec na meruňce?, 28.5.2009 Mám stejný problém - meruňka (Maďarská) 5 let - pomalu usychá nějaký červotoč - dá se s tím něco dělat, za radu mockráát děkuji |  | Co všechno hnojíte slepičáky?, 24.5.2009 V jakém poměru mícháte ty slepičáky s deštovkou? |  | TK, TZ, MT, Holder, 9.4.2009 Zdravim.Dily na uzaverku zadni napravy jsem si nechal poslat od Machacka z Drnholce. |  | TK, TZ, MT, Holder, 30.3.2009  Uzaverka jse da dodelat i na zadni napravu, vyjde to asi na 4500KC. |  | výběr tlakové myčky, 29.3.2009 Vaše úvaha je správná, musíte vyměnit gufera a manžety, ostatní díly, pokud vypadají nepoškozeně můžete nechat. Je potřeba ovšem zkontrolrvat důkladně vrchní ložisko (hlavně dosedací plochu pístů) a písty zespodu, protože pokud toto běhalo v emulzi,... celý příspěvek > |  |
|  | TK, TZ, MT, Holder, 10.2.2009 INFORMACE O RIZENI MT8-132
Prosim o sdeleni rozmeru manzet hydraulickeho valce rizeni a pokud mozno i zdvihu tohoto valce.Chci jsi vypocitat obsah valce nad pistem i pod pistem.Dale by mne zajimalo kolik je potreba otacek volantu z jedne krajni... celý příspěvek > |  | Metaltec-1 - přídavek k oleji, 5.2.2009 Pane GL.,
jistě jste si přčetl v mé odpovědi, že panu J.S. neberu jeho zkušenosti, jenom jsem reagoval na příklad s Wapkou, který byl úplně mimo, a pro mě jako červenej hadr.
Moje středoškolské vzdělání v úplně jiném oboru mě jaksi neopravňuje k... celý příspěvek > |  | výběr tlakové myčky, 6.1.2009 host - xxx.xxx.4.243 (?), 5.1.2009 12:58 Rád bych se zeptal pana 154.90 jesli šroubení a dosedací plocha vysokotlaké hadice s pistolí je jaksi normalizovaná či co. Jestli hadici od KÄRCHERa na čištění potrubí odpadu lze použít na jinou značku myčky.... celý příspěvek > |  | výběr tlakové myčky, 3.1.2009 Pane 71.52,
co má Kärcher mě nezajímá, srovnáváte nesrovnatelné! Kränzle 135 je stroj pro profesionální užití (například Vámi uváděné písty má K135 potažené keramikou), důležitý je i obsah oleje v čerpadle, materiál hlavy, ventily, regulační píst a... celý příspěvek > |  | výběr tlakové myčky, 2.1.2009 Dobrý den,
prodávám a opravuji čistící techniku. Při výběru hobby tlakového stroje není důležitá ani značka, ani tlak, barva a výrobce, ale váha stroje. Jednoduše v obchodě vemte do rukou krabici se strojem a vše co je pod cca 10Kg... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|