|
Příspěvky uživatele - 167.2
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Růže New Dawn, 22.6.2009 Podívejte se na : Sadove jako pnouci a obracene. New Dawn mám a neumím si ji představit bez opory, má dlouhé ohebné výhony až 4m.Eva |  | Nahéma, 22.6.2009 Zdravím paní Lili, na Starkla dlabu, objednala jsem u p.Šípa a u Pelců. Objevila jsem školku v Příboře-lépe řečeno objevila jsem Ameriku, ta školka je tam dávno a je dost známa .
Líbily se mi u Starkla odrůdy pojmenované Bordure... od šlechtitele... celý příspěvek > |  |
|  | Osobitá zahrada, 19.6.2009 Pokud jste myslela mě, jsem Eva tak jsem na tom stejně jako Magdaléna. Navíc já se biju o zahradu s fenou boxera, je to někdy horší než snad s divokým prasetem. Máme tu potvoru mladou, plnou života a já toho života mám někdy méně. Před měsícem jsem... celý příspěvek > |  | Plíseň na angreštu, 14.6.2009 Americké padlí, teď už jen obrat a zlikvidovat plody, postřiky jsou tu popsané. |  | Už nám ta krása započala, 11.6.2009 Krásné.Eva |  | Sousedka klepna, 2.6.2009 budete si muset na vesnické manýry zvyknout, nám sousedka vlezla do baráku, jelikož jsme ji nepozvali. Udělala kontrolu a šla, pozvěte ji dál ať má o čem kecat.Eva |  | Prechod z kraliciho kompostu na travni kompost, 2.6.2009 To samé teď máme, na podzim přidáváme listí z lip a javoru, rostou nám na obecním pozemku za plotem. |  | Rozarium anglickych ruzi, 2.6.2009 Proč né, máteli zájem, čas a nadšení.Taky Vám držím palce, rozkvetly mi prvé 2 angličanky a stále chodím a "čuchám",opravdu krásně voní a tvar květu je něco jiného než běžné velkokvěté růže.Radu ode mně nečekejte, já se ráda přiučím od... celý příspěvek > |  | Časopis o zahradě, 2.6.2009 Taky kupuji Zahrádkář.Eva |  | Jak je to s Č.S.R, 1.6.2009 O Elfe psala Lili na vláknu anglické růže-licence v ČR.Eva |  |
|  | Mečíky - dvě rostliny z jedné cibulky, 29.5.2009 Mi se takhle dělí běžně, na podzim budete mít více cibulí. |  | Nahéma, 27.5.2009 Zdravím, díky za tip, ihned jsem objednala Konigin von Danemark a hlavně Chislaine de Felikonde(ta se mi líbí od doby co jsem zakoupila Encyklopedii růží),dále La Ville de Bruxelles, Reine de Violattes, Sidonie.
Konečně prší, teď už růže nezalévám,... celý příspěvek > |  | Nahéma, 26.5.2009 Tak to jste šikovnější než já, mi se vygooglit nic nepodařilo.
Moc růží mi nepokvete, něco je,,ožralo" a taky sucho jim nepřidalo. A letos jsem si ověřila, že voda ze studny není to pravé ořechové. Na jaře jsem zasadila 3 historické na jiné... celý příspěvek > |  | Vrbové proutí pro živé stavby?, 22.5.2009 Co dodat super!Eva |  | Tuli-tuli-tulipánek, 22.5.2009 Tak, tak, taky to tak děláme a žádný problém není.Tulipány vyrýváme jednou za 3roky, je jich tam už pak spousta, to samé z narcisy.Záleží i na odrůdě, líbí se mi třeba papouškové tulipány-Estella Rijnveld a ty mi vždy vymizí. Na podzim jsou v prodeji... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|