|
Příspěvky uživatele - 227.138
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Cedrus deodara / atlantica na severní Moravě, 21.2.2010 Já jsem koupila semena v Kauflandu a chystám se je zasadit. Píší tam rychlerostoucí, tak uvidíme. |  | Hortenzie, 29.1.2010 Já jsem zase vysadila hortenzie na podzim ven a potřebuji poradit, co s nimi brzy z jara. Zakrývají se před jarními mrazíky? Děkuji za odpověď. |  |
|  | Strom s červenými plody, 8.10.2009 No, normálně kmen to má, royte to na zahradě ve školce. A pořádný kmen, tak 1,5 m. Tak díky. |  | Strom s červenými plody, 8.10.2009  Dobrý den, dnes jsem viděla tento strom podobný javoru s červenými plody podobným rybízu. Listy pomalu taky červenají. Nevíte co by to mohlo být? Na internetu nikde nemohu najít.
Děkuji. |  | Česnek medvědí - Allium ursinum, 27.4.2009 Dobrý den, moje tata mi říkala, že když kvete, tak už se nemá jíst, že je jedovatý. Co je na tom pravdy? Děkuji. |  | Vyrovnání svahu, 25.3.2009 Dobrý den, prosím potřebuji poradit s vyrovnáním dost prudkého svahu pod domem. Jedná se asi o 7-10 m a převýšení je 2-3 m (odhad). Z finančních důvodů potřebuji použít co nejlevnější metodu. Věděl by někdo? Napadlo mě využít staré pneumatiky a... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|