Příspěvky uživatele - 227.138

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Cedrus deodara / atlantica na severní Moravě, 21.2.2010
Já jsem koupila semena v Kauflandu a chystám se je zasadit. Píší tam rychlerostoucí, tak uvidíme.
Hortenzie, 29.1.2010
Já jsem zase vysadila hortenzie na podzim ven a potřebuji poradit, co s nimi brzy z jara. Zakrývají se před jarními mrazíky? Děkuji za odpověď.
Strom s červenými plody, 8.10.2009
No, normálně kmen to má, royte to na zahradě ve školce. A pořádný kmen, tak 1,5 m. Tak díky.
Strom s červenými plody, 8.10.2009 Obsahuje fotku
Dobrý den, dnes jsem viděla tento strom podobný javoru s červenými plody podobným rybízu. Listy pomalu taky červenají. Nevíte co by to mohlo být?      Na internetu nikde nemohu najít. Děkuji.
Česnek medvědí - Allium ursinum, 27.4.2009
Dobrý den, moje tata mi říkala, že když kvete, tak už se nemá jíst, že je jedovatý. Co je na tom pravdy? Děkuji.
Vyrovnání svahu, 25.3.2009
Dobrý den, prosím potřebuji poradit s vyrovnáním dost prudkého svahu pod domem. Jedná se asi o 7-10 m a převýšení je 2-3 m (odhad). Z finančních důvodů potřebuji použít co nejlevnější metodu. Věděl by někdo? Napadlo mě využít staré pneumatiky a... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika