|
Příspěvky uživatele - 60.74
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Český název pro Osteospermum, 12.5.2009 Také jsem si s tím lámala hlavu, hlavně jsem měla chaos v tom, co je osteospermum a co dvoutvárka, protože na pohled se mi to zdálo totéž. No a to se mi také potvrdilo, že osteospermum=dvoutvárka. Myslela jsem, že každá rostlina má jeden... celý příspěvek > |  | Tyrolské muškáty, 27.3.2009 Můj kořenový bal je stejně prorostlý jako ten Váš, on totiž proroste stejně, plus mínus 2 rostliny v tomhle počtu sazenic na balu moc nepoznáte. Netroufám si hodnotit, jak to dělá Vaše sousedka, ale mé truhlíky zrovna... celý příspěvek > |  |
|  | Tyrolské muškáty, 27.3.2009 Jen při zálivce, používám tekutá hnojiva, co se ředí vodou. Renata |  | Tyrolské muškáty, 27.3.2009 Co se týče fotek, tak Vás bohužel musím zklamat, jsem na to hrabání se v hlíně ne na focení.. Ale zkusím se letos polepšit a něco s tím udělat. Tak snad někdy příště. Jinak s tím jarem - naprostý souhlas, už na mě z toho padá depka, jak se ta... celý příspěvek > |  | převislé muškáty - úprava při přesazení, 25.3.2009 Přečti si sekci "Tyrolské muškáty", tam se o tom píše. |  | Tyrolské muškáty, 25.3.2009 Štípu úplně všechno, co má být bohaté: surfinie, bidens, plectranthus (asi jsem to zkomolila), libory atd. A hlavně celou sezonu pokračovat v odstraňování odkvetlých květů, u surfinií dá někdo pryč jen ten květ, ale musí pryč hlavně ta tobolka,... celý příspěvek > |  | Tyrolské muškáty, 24.3.2009 Muškáty kupuji každý rok na jaře nové, ty nejobyčejnější, v multipaku, které jsou k dostání v každém hoby marketu. (cca 80 Kč za 10 ks). Nemám je kde přes zimu přechovávat. Někdy je ale problém sehnat zdravé a opravdu pěkné sazenice, na to dbám.... celý příspěvek > |  | Tyrolské muškáty, 23.3.2009 Do 60ti cm truhlíku vsazuji 8-10ks převislých muškátů, ačkoli většina naší odborné literatury, časopisů apod. radí dávat jich mnohem méně (dokonce jsem četla 2 rostliny na 40cm - to by byl ale ubohoučký truhlík). Asi proto, že se všichni řídí těmito... celý příspěvek > |  | Pryšec, 1.10.2008 Pátrala jsem dlouho po tomtéž a zjistila jsem, že je to Pryšec vroubený neboli Euphorbia marginata. Renata |  |
 |
|
|
|