Příspěvky uživatele - 91.21

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Bývalý septik jako nádržka na deštovou vodu, 29.6.2008
Tak to je rozumné, čerpsdlo aby mělo výtlak alespoň11m, ale pozor na hadici ta musí být 1" ale to Vám poradí prodejce(doufám).
Bývalý septik jako nádržka na deštovou vodu, 28.6.2008
Pokud chcete zalévat pomocí postřikovače tak přímo z čerpadla to nejde, zvláště ne z ponorného.Jde to pomocí malé vodárny s malou nádobou.Čerpadlo u něhož můžete omezovat tlak postřikovačem na trhu není, ovšem pokud nemá regulátor otáček to je ale... celý příspěvek >
preventivní postřik?, 24.6.2008
Domnívám se že když je zasažení vidět je již pozdě.Chce to podle nějaké signalisace ale jaké?U rajčat se mě to celkem daří preventivně dvakrát v červenci ale u okurek se mě to nikdy nepovedlo.
Chemie na zahradě, 20.6.2008
To jsem potřeboval co s tím, snad mě to u nás vemou hasiči, dík.
Pěstování porku, 19.6.2008
Na setí trochu pozdě, chce to koupit sadbu právě jsem dosázel.
Výpočty postrekovej kvapaliny - stanovenie plochy, 19.6.2008
A co mlžné trysky, ty taky ovlivňují spotřebu postřiku.Používám přenosný postřikovač s pumpou ale např.postřikovače do ruky ty udělají naprosto dokonalou mlhu ale s těmi nelze na stromy.Co tedy použít?
Chemie na zahradě, 17.6.2008
Objevil jsem letité přípravky Anthio a Metation, daly by se použít nebo raději ne?
Rajčata - více vrcholů, 12.6.2008
Mám vyzkoušeno když jsou dva vrcholy nesmí být celkový počet květenství víc jak.šest.Z většího počtu květenství plody nedozrají.Oblast stř.Čech n.m.300m.
rostliny proti hmyzu, 6.6.2008
To: Daniela Dík za vysvětlení, v přípaně proti molům jak se to používá?
rostliny proti hmyzu, 4.6.2008
TO: Daniela Molice je taky kytka?
pýr v okrasném trávníku, 4.6.2008
Jak se tam ten pýr objevil a kolik ho je?Ten se podle mne dá odstranit pouze mechanicky a asi tím sečením.
Rybíz - červenání listů - kroucení, 19.5.2008
Hořčíkem to není.jsou to mšice které nejsou vidět!!Mívám to také ale nic proti tomu nedělám, protože jsem nikdy nezjisti že by se projevilo např. na kvalitě plodů nebo jinak.Horší je vlnovník na černém rybízu.
Hlinikove zebriky, 6.5.2008
Jak se leze na žebřík s jištěním?Snad vylezu na praconí místo a tam se zajistím ne?
Hlinikove zebriky, 5.5.2008
Nejlevnější žebříky má Bauhaus nebo i OBI.O síle profilu nepřemejšlejte, hlavně nesmí zůstat přes zimu venku, nateče do něj voda následně zmrzne a je vymalováno!
uchování roubů, 3.5.2008
Tak tohle je nápad, to jsem měl vědět před půl rokem, včas nařezané rouby mě okousaly ve stodole myši!!
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika