|
divné věci na tůjích, 2.5.2008 Z fotky je jasné -rez hrušková a není to tuje ale jalovec, vdiskusích bylo řečeno vše a ještě na těch jehličnanech to neškodí je to jen fujtajbl!! |
 |
biozahrada, 1.5.2008 obdržel jsem semínka rostliny která má vypudit ze skleníku s paprikami mšice, neznáte někdo?Semínka vypadají jako macešková. |
 |
|
 |
Houba na jehličnanech - poradí někdo?, 1.5.2008 Mne by zajímalo zda tu rez na jalovcích lze zlikvidovat v raném stadiu někdy v únoru kdy pouhým okem není vidět ale lupou jo.Jinak boj s jakoukoliv chorobou pokud to nedělají všichni důsledně nikam nevede.Vím co to bylo se šarkou a dodnes u nas... celý příspěvek > |
 |
Poraďte popínavku na pletivo -oprava, 1.5.2008 Mám vyzkoušenou povíjnici má pěkné modré květy, je to ale jednoletka první mráz jí spalí.Co se týká pletiva docela to působí jako častečná ochrana kde povíjnici nemám je pletivo značněji zkorodované.Naseje se jen jednou pak už se jen semení. |
 |
Starý ořech a smrk u zdi, problém se sousedem, 1.5.2008 jeli ořech 1,5m od hranice pozemku souseda tak má půlku koruny u něj.A co stín od něj?Jesltli soused pohrdne i ořechy který k němu spadnou tak pro klid asi pilu, člověku je to ale líto.Ten smrk snad až takový problém snad není. |
 |
Meduňka, 30.4.2008 Ale jak užitečná!!! |
 |
Houba na jehličnanech - poradí někdo?, 28.4.2008 Co takhle zlikvidovat jalovce kde jsou hrušně.Dokud se masivně nepěstovaly jalovce tak se tato choroba nevyskytovala.Jako hostitele této houby jsem tůji-zerav ještě neviděl. |
 |
Kysané zelí, 27.4.2008 Pokud je jinak dobré aspoň se nemusí dlouho vařit.Taky se mi to stalo, je to odrůdou zelí, tu Vám nikdo nezaručí když chce prodat.Např.zelí z dovozu EU k nakládání není vhodné.Musí to být naše pozdní kruhárenské, bývá až v říjnu.Z dovozu je dobré i... celý příspěvek > |
 |
Monitorování škůdců a chorob SRS, 20.4.2008 Je to nějak moc vědecký, jestli jsem to pochopil tak 1.termín byl pro stř.č. kraj 11.4.? |
 |
Monitorování škůdců a chorob SRS, 20.4.2008 Jak je to letos se strupovitostí?Na SRS jsem nic nenašel, nebo jsem to přehlíd?Kdy stříkat? |
 |
|
 |
jaká to mohla být odrůda jabloně?, 19.4.2008 Jonatan asi ne, měl jsem toto jablko otec mu říkal "macoun" byl to asi předchůdce Mac Intosche, pocházelo z konce 50tých let. |
 |
Jak se zbavit vos na zahradě?, 15.4.2008 To by mě taky zajímalo jak to z vosama je.Mám ověřeno že se vrací, ale když dělnice přes zimu nevydrží to se vrací matka?I když letos mě připadá že právě ty dělnice přežily, viděl jsem na tuto dobu dost velké množství vos. |
 |
kvašená červená řepa, 10.4.2008 Zadat do Googlu burbon, výroba je tam toho dost ale doma jako slivovice to nepůjde. |
 |
jalovce - rez hrušňová, 4.4.2008 Na jalovcích se objevuje vývojové stadium rzi hrušňové, jak ho zlikvidovat? |
 |
kvašená červená řepa, 4.4.2008 Ono je kvašení mléčné u kukuřice je z toho siláž ale jak sedělá kvas na burbon to by mě taky zajímalo.Asi jako na whisky musí se naklíčit né? |
 |