|
Řetězová žací hlava, 14.9.2009 Sice ji taky nemám, ovšem pokud se správně domnívám že zmíněný "křovinořez" patří mezi stroje o výkonu cca 0,9 kW, tak na to zase klidně zapomeňte.
Mám více než bohatou několikaletou zkušenost s hliníkovými hlavami Oregon, do kterých... celý příspěvek > |
 |
Jaké rostliny jsou vhodné, 9.9.2009 Zkuste myslet i do budoucna a zvolte raději kleč.Lepší trošku rozložitější nižší porost než lesní vysoký strom. Řešil jsem to podobně. Roste ale velmi pomalu. Pokud je to u Vás jako u nás, cokoliv tam zasadíte, dřív než to vyroste do... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Stiga Turbo 47 S Combi, Honda 4,5 BHP chcipa motor, 8.9.2009 Někdy to bývá i taková banalita, jako je příliš velkou silou utažené víčko dolévacího otvoru pro palivo. Někteří výrobci motorů mají odvětrávání nádrže vyřešeno jinak, než dírkou ve víčku a při přehnaném dotažení po pár minutách není v karburátoru... celý příspěvek > |
 |
Prasknutý kmen meruňky, 6.9.2009 Ano, to vymrznutí Bergeronu ve dřevě mohlo být podnoží, v okolí to byl pravidelný jev. Na té švestkové podnoži to zkuste. |
 |
Jedovatý živý plot, 6.9.2009 Jak píše ToM. Pomůže pouze normální plot.Srna (či srnec) si vždy najde cestu tam, kde jim zachutnalo něco dobrého na zub. |
 |
Prasknutý kmen meruňky, 5.9.2009 Tak s tím Bergeronem a jeho odolností vůči mrazu bych byl velmi opatrný.Pouze stromek této odrůdy mi cca v 230 m.n.m. vymrznul a na jaře obrazil pouze na pár dní.Pak konec. Ostatní odrůdy bez problémů.Podle mých informací jsem nebyl zdaleka... celý příspěvek > |
 |
Vysavač listí, 2.9.2009 Dovolím si Vám neporadit typ vysavače. Měl jsem totiž stejný problém s listím, které navíc není z mých ale sousedovic stromů. Abychom si rozuměli - mám na mysli regulérní dospělé stromy jako např. kaštany, břízy,lípy, topol černý apod.Vrstva listí na... celý příspěvek > |
 |
Hrobkovací radlice, 2.9.2009 Mám tutéž zkušenost. Prostě máte pouze jednu nápravu a na ní se neubráníte předozadnímu náklonu. Holt 4 kola jsou 4 kola.
Půdu byste musel před vlastní prací dokonale prokypřit - nejlépe rotavátorem, přitom upravit pozemek zřejmě do dokonalé... celý příspěvek > |
 |
Vodní gril, 31.8.2009 Zkuste se nad tím ještě jednou zamyslet.Ekonomika je jasná věc, ovšem ten dražší nerezový gril je vyroben z následujících materiálů: plášť je vyroben z nezávadného potravinářského!!! nerezového plechu, rošt je pocínován a to vše s atestem pro... celý příspěvek > |
 |
Jaký stroj si koupit k údržbě zahrady 3.000m a luk 7000m2?, 27.8.2009 Nezlobím se. Když už jste zmínil např.ten John Deere, omrkněte jejich celý sortiment traktorů. Budete mrkat !
Měl jsem možnost vidět a osahat si celý jejich sortiment nabízený na CS trhu a je to vskutku rozličná... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Jaký stroj si koupit k údržbě zahrady 3.000m a luk 7000m2?, 27.8.2009 Sadem se snad označuje zatravněná plocha s výsadbou ovocných stromů, a podle jejich sponu si každý zvolí odpovídající velikost techniky na údržbu. Netvrdím, že mám stromy nějak blízko u sebe, většinou se jedná o vysokokmeny a polokmeny ale Zetor si... celý příspěvek > |
 |
Trakor na sečení - Vaše zkušenosti, 26.8.2009 Tak je vidět, že jste si nakonec dokázal vybrat sám a velice dobře .
Ono Vám ani nic jiného po reakcích na Váš dotaz nezbývalo - místo osobních praktických zkušeností z provozu teoretické plky "coby kdyby".Tak se k ní slušně... celý příspěvek > |
 |
Plast Xenoy u sekačky Honda, 21.8.2009 No a já to samé : Tříletá zkušenost s HRX 537,dohromady za celou dobu cca 20ha také velmi hrbolaté plochy s převážně lučním porostem, podzim obnáší sběr velmi vysoké vrstvy spadaného listí. Skelet a kola-celý pojezd- naprosto bez chyby. |
 |
Sekačka za malotraktor, 14.8.2009 Ivane 99.169, za tyto malotraktory skutečně existují i do 3bod.závěsu tzv.kombinované sekačky s mulčerem, na mnou zmíněných stránkách ji najdete v sekci příslušenství hned na druhé pozici.Jsou určeny k časté údržbě např.parkových ploch. Plocha... celý příspěvek > |
 |
Sekačka za malotraktor, 13.8.2009 No, tak co zkusit toho, kdo Vám traktor prodal? To nemají v Opavě takovéhle sekačky? Kupuji takovéto stroje od firmy Martin Lacina - Traktorservis, velmi kvalitní stroj podle požadavků bude v ceně cca 30.tis.,za 20.tis se tam jistě taky najdou.... celý příspěvek > |
 |