Příspěvky uživatele - 144.98

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak na vosy, 31.8.2007
Dobrý den.Už asi týden neúspěšně bojuji s vosami,které se usídlily pod střechou v oblasti střešního okna(pravděpodobně v bednění okna).Stříkal jsem to tam biolitem proti létavému a lezoucímu hmyzu pod střechou v místě jejich vchodu,ale nemělo to... celý příspěvek >
Choroba nebo škůdce?, 27.5.2007
Na rajčatech se mi začali kroutit mladé listy a já nevím co to je. Pokoušela sem se list rozbalit abych našla škůdce, ale bez úspěchu.Může mi někdo poradit?
bananovnik a kdy vyroste kvet, 26.1.2007 Obsahuje fotku
Banánovník má zakódovaných asi 60 listů, létě vyrostou za měsíc cca 2-3, takže než vyhodí květ,tak to bude nějaký ten rok trvat. Malé výhonky je lepší odříznout, protože ubírají sílu mateční rostlině a to tak, že odhrábneme zeminu a omládek uřízneme... celý příspěvek >
Výběr elektrické pily, 6.1.2007
Vlastním el. pilu Narex víc jak 10 let a nemohu si ji vynachválit.Je dostupný servis a poruchovost je velmi malá , stačí se o ni trochu starat a pak jen kupovat nové řetězy
Pěstování luskové zeleniny, 10.12.2006
zasad přímo do země
pravda, 1.4.2006
Mám kamaráda, co dělal u Mountfieldu, pak v Husqvarně a tvrdí, že Oleo-mac je kvalitativně dobrou konkurencí Husqvarně. Takže bych se Oleo- maca nebál a navíc  mi pro něj cena/ výkon + služby dealera.
Další diskuze:  67  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika