|
nemám koťata, 20.8.2008 občanku nemá ani jedna.A Cyril je kastrát a Bára by tak chtěla ženicha, ale nevíme o žádném v naší blízkosti. |
 |
nemám koťata, 20.8.2008  ahoj přátelé kytek akoček.Tak jsem si je tady prohlížela, no máte náááádherný mazlíčky!!!My už máme jen kocoura Cyrila (11 let) aholku Barču /1rok).Jsou to naši mazlíci. |
 |
|
 |
Pochlubte se svými balkonovými kytičkami, 18.8.2008 durmany máme 5 let a jsou zasazeny v těch největších květináčích.Hnojíme Kristalonem.Na podzim je manžel ořeže pilkou a najaře opět krásně obrostou. |
 |
Banánovník - může ven?, 18.8.2008 Ano, může. Mněli jsme banánovník na terase ve větším květináči, ale má raději polostín, zalévat do misky, pokud možno málo větrné místo.Za léto nám porostl o metr.Z hnojením ale nepřehánět. |
 |
kdo pozná květinu, 18.8.2008 Tak tuhle kytku jsem dostala od dcery, koupila ji v Biluši.Vůbec jsem nevěděla, co to je.Ještě že jsem začala navštěvovat tyto stránky. |
 |
Pochlubte se svými balkonovými kytičkami, 18.8.2008 namačkané ještě s oleandry ajinými v místnosti 3/4. |
 |
Pochlubte se svými balkonovými kytičkami, 18.8.2008  ukážu vám, jak nám loni kvetl žlutý. |
 |
Pochlubte se svými balkonovými kytičkami, 18.8.2008 durmany máme 5 let a jsou zasazeny v těch největších květináčích.Hnojíme Kristalonem.Na podzim je manžel ořeže pilkou a najaře opět krásně obrostou. |
 |
Pochlubte se svými balkonovými kytičkami, 17.8.2008  Zdravím všechny milovníky kytiček.Posilám několik obrázků naší terasy. |
 |
Durman - žloutnou listy, 23.7.2008 pěstujeme durmany už několik let, máme je na terase ve velkých nádobách.Starší listy žloutnou aopadávají. Můžou to způsobitaale i svilušky. |
 |
|
 |
O jaký druh rostliny se jedná?, 18.6.2008 Děkuji za odpověď
... teď už snad budu moct dát kytičce to, co ona ráda, hlavně si to můžu najít na internetu ;o) |
 |
O jaký druh rostliny se jedná?, 15.6.2008  Nedávno jsem dostala rostlinku, nikde jsem ji ale nedokázala najít. Nevíte, o jaký druh se přesně jedná?
Moc děkuji |
 |
Škodná v zahradě - srnec, daněk, 28.5.2008 Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli někdo neví, zda se dá sehnat nějaký postřik na stromky proti okusu zvěře. Moc děkuji za rady. |
 |
Nepoznáte rostlinu na obrázku?, 12.4.2008 mockrát děkuji |
 |
Nepoznáte rostlinu na obrázku?, 12.4.2008  prosím o |
 |