|
Příspěvky uživatele - 144.98
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
jaká orchidej bude vhodná, 22.11.2008 A co zelenokvěté dendrobium, je normální nebo vzácnější?Jaké vlastně je, teplomilné nebo chladnomilné.Na jmenovce to nebylo uvedeno. Dana Sm |  | Název pokojové kytičky, 22.11.2008 myslíte, že je to pokojovka?Mám dojem, že se na tohle někde v diskusi ptala"babča".Není to stejný? |  |
|  | Phalaenopsis - jak ustřihnout stvol?, 21.11.2008 děkuji za radu, vyskouším a pak se pochlubímTož vy jste taky z Moravy?Dana Smékalová |  | Phalaenopsis - jak ustřihnout stvol?, 21.11.2008 podle toho, co jsem si tady přečetla usuzuji, že pan Karlos i pan Jiří jsou ostřílení orchideáři.A proto bych vás chtěla požádat o radu-jak už jsem psala o něco výše-jak se navazují orchidky na kúru.A jaké druhy jsou k tomu vhodné.Pomůžete mi? |  | Sundavillea Red - pěstování, 17.11.2008 Paní Lenko, děkuji za radu, hned to jdu vyzkoušet. |  | Vandy ve sklenici , 15.11.2008 píšete, že vyvazujete orchidky na kůru.Viděla jsem to hodně na netu, ale nevím jak na to.Jsem uplný začátečník(první 2 jsem si koupila v létě, pak jsem měla narozeniny -a už jich mám 10)Mám výrobnu knedlíků a orchidky mám na okně kanceláře.Je tam... celý příspěvek > |  | jak přezimovat kalu?, 12.11.2008 objednala jsem si u jedné nejmenované fi. kalu.Bylo to loni v březnu.Nějaké 3 "cibulky došly v květnu.Objednala jsem růžovou, vykvetly žlutě.Letos ale už nekvetla, jen vyrostly listy a to jsem ji měla naterase, kde měla jen ranní slunko.Kde jsem... celý příspěvek > |  | dendrobium květ, 10.11.2008 zadejte si do vyhledavače na goglu dendrobium, hned na prvním je toho hodně o kvetení.Také jsem si ho koupila a dnes jsem to tam našla. |  | houby z lesa na zahradě, 1.11.2008 Václavky jsou výborné houby.Ale je fakt, že jsou trochu jedovaré.Musí se dýl dusit: Já je nakrájím na drobno, malinko podleju vodou a dusím tak dlouho, dokud nejsou měkké.Potom nechám vychladnout a dám do vaniček do mrazáku.V zimě jsou výborné na... celý příspěvek > |  | Co je to za okurku? Je to vůbec okruka?, 1.11.2008 pokud chcete poslat obrázek musíte se zaregistrovat.Jinak se vám to nepodaří |  |
|  | houby z lesa na zahradě(na terase), 1.11.2008  akorát nás z toho bolí nohy |  | Neznáte?, 1.11.2008 Jo, je toplectrathus purpuratus, našla jsem to na goglu, ale česky? To nevím. |  | Neznáte?, 1.11.2008 jani, jak se jmenuje nevím, ale mám ji přes léto venku v nádobě(je venku zatím pořád)a rozrpste se vpěkný keříček.Na zimu ho schovám, ale raději si vypěstuju ještě omládky.Je ještě takový, ale má panašované listy. |  | Zázraky v zahradě, 27.10.2008  Dnes jsem našla tyto zázraky.MOC mně to nadchlo.Je pravda, že hodně lidí si takovýchto ''BĚŽNÝCH MALIČKOSTÍ'' vůbec nevšímá, ale jsem ráda, že my nadšenci jsme v přesile. |  | Co všechno udělat z dýní, 23.10.2008 Jo jo, jsou to moc pěkný věcičky.No škoda, že nemám tolik dýní, protože z té, co jsem dostala musím udělat manželovy kompot. |  |
 |
|
|
|