|
Příspěvky uživatele - 144.98
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Co je to za rostlinku?, 3.12.2008 skuste si zadat ADENIUM jestli je to ta kytička, náhodou jsem to našla na GOGLU, zdá se mi to stejné nebo podobné? |  | kultivar orchideje?, 3.12.2008 Ano, obě pahhlízy už tam byly.Koupila jsem ji 7.11. nestačilo narůst nic nového.Mám tu shnilou uřezat?No, je docela možné, že se nachladila.Ach jo! |  |
|  | odrůdy mečíků, 2.12.2008 A co Pompeii a Dido a tak dále... prostě-všechny jsou krásný. |  | kultivar orchideje?, 2.12.2008 Nenapsala jsem, že už je v jiné místnosti nahoře v bytě.A odchází... |  | kultivar orchideje?, 2.12.2008 takže, mám je vkanceláři na okně, okno je plastové ale má vroubkované sklo-asi málo světla?Rozdíly teplot-možná až 8stu.-ale jestliže je teplomilné-hnojivo-používám Kristalon, ale už nevím kde jsem četla, že má vegetační klid, tak ještě nedostal... celý příspěvek > |  | Durman, 1.12.2008 Ten druhý je ale už z roku 2006,ten velký žlutý nám loni na podzim trochu přešel mrazem a no a nerozchodil to.Ale už se pěstují noví. |  | Durman, 1.12.2008  Jani, jestli myslíte ten můj, tak díky.Já ho vložím ještě jednou. |  | květináč, 1.12.2008  Tak, auž je to tady.Mám dendrobium od 7.11 a už "nějak blbne".No, asi si za to můžu sama.A ted´ babo rad´.Nebo vlastně Jirko, Mirku,Karlosi.V sobotu byl žlutý jeden list a dnes... Prosím, porad´te, |  | Sundavillea Red - pěstování, 1.12.2008 No, tak jsem to skusila - výsledek - dnes jsem ji vyhodila, protože mi zplesnivěla.Asi už bylo pozdě, udělám to na jaře auvidíme. |  | Zalévání banánovníku Musa basjoo v zimě, 29.11.2008 Správná připomínka |  |
|  | Název pokojové kytičky, 23.11.2008 Jo.Molice mi začala kvést nedávno a kvetou i řízky, které jsem v říjnu nastrkala do truhlíku z pískem.Dana Smékalová |  | Phalaenopsis - jak ustřihnout stvol?, 23.11.2008 Jo a ještě dotaz - sphagnum se dá sehnat u nás kde? Nebo se dá použít i mech z lesa? Nebo čím to nahradit? Dana Sm |  | Phalaenopsis - jak ustřihnout stvol?, 23.11.2008 Zapoměla jsem podpis Dana Sm |  | Jak na šáchor, 23.11.2008 Tak ty samé zkušenosti s šáchorem jako p. Vlad´ka mám i já.3krát jsem si ho donesla od kamarádky,3krát mi odešel. Dana Smékalová |  | Phalaenopsis - jak ustřihnout stvol?, 23.11.2008 Pane Vilím, vidím,že vaše znalosti o orchideích ale celkem o rostlinách jsou fantastické.Zřejmě budete z oboru. Nebo je to jen"kúň"?Ráda bych měla Vandu.Je to fakt krásná holka/orchidej).Ale nevím, kde ji sehnat.A ta orchidka vašeho... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|