|
Příspěvky uživatele - 84.40
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak namnožit rakytník?, 29.10.2009 Děkuji, za pokus člověk nikdy nic nedá, že?
Také to zkusím.
S pozdravem
K. |  | Jak namnožit rakytník?, 23.9.2009 Dobrý den,
v blízkosti domova rostou krásné keře rakytníku řešetlákového. Množí se ze semen nebo dřevitými řízky. Poradí mi, někdo, jak mám přesně postupovat? Je právě teď vhodná doba?
Předem děkuji za odpovědi. |  |
|  | Kdo zná název keře?, 18.9.2009  Dobrý den,
zná někdo název této vrby?
Předem děkuji za odpovědi. |  | Zná někdo název tohoto keře?, 16.9.2009 Dobrý den, děkuji všem za informace! |  | Zná někdo název tohoto keře?, 15.9.2009  Zná někdo název tohoto keře? |  | S jakými rostlinami kombinovat levandulový záhon?, 6.9.2009 Děkuji za rady a inspiraci. Líbí se mi kombinace se šalvějí nebo tymiánem. |  | S jakými rostlinami kombinovat levandulový záhon?, 4.9.2009 Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, jak můžu osadit záhon na jižní straně. Kterou nebo kterými rostlinkami rozveselit levandulový záhon?
Děkuji za odpovědi. |  | ekonomické využití zahrady, 21.3.2009 Zajímavý názor. Napůl s Vámi souhlasím. Dříve ale pracovali jen muži a spoléhali jen na to, co si vypěstovali. Jsem z pohraničí a na polské straně to tak stále ještě provozují. Myslím, že se vše odvíjí jen od toho, jaké má člověk požadavky. Někomu... celý příspěvek > |  | střemcha, 19.3.2009 Dobrý den,
děkuji Vám za radu a přeji vše nejlepší k dnešnímu svátku.
Karin. |  | střemcha, 18.3.2009 Dobrý den,
chtěla bych na zahradě vysadit střemchy. Již jednu mám. Dokáže mi někdo poradit, jak ji namnožit? |  |
|  |
 |
|
|
|