|
Magnolie soulangiana, 19.3.2009 Nespali se, vim ze k rododendronum se dava.dekuji Kucerova |
 |
Magnolie soulangiana, 19.3.2009 Prosim do ceho mam tuto magnolii vysadit, nevim jestli raselinu nebo co k ni dat aby byla krasna.Bude za vetrem, ale na vychodni stranu, takze mene slunce.dekuji Kucerova |
 |
|
 |
Wistaria, 14.3.2009 To je ale nadhera.Vypada, ze je na strome.Co je to za strom.A jak je stara, mohl by majitel odpovedet.dekuji Kucerova |
 |
Řez vína, 14.3.2009 Mohu ji ted ostrihat.Nebyla leta strihana a ja vubec netusim co s ni.JanaK. |
 |
jablka fuji, 16.3.2008 Koupila jsem v kramu tuto odrudu, da se koupit take tady u nas v Cechach? Myslim stromek. Dekuji |
 |
jizni svah - skalka, 5.1.2008 Poradte mi prosim, jake tam mam vysadit rostliny. Dekuji. |
 |
Wistarie a raselina, 22.9.2007 Poradte mi nekdo jestli muzu dat raselinu. Znamy to udelal, vsadil ji mnohem dele nez ja a ma ji pekne obrostlou.mne cela opadala. Nevim cim to je. Dekuji |
 |
Wistaria, 10.8.2007 Mam uplne stejny problem jako Vy, take mi usycha i kdyz rostla pekne. Nevim co to je. |
 |
Kdy strihat pnouci ruzi, 26.5.2007 Potrebuji poradit. Ted kvete, ale roste spise do sirky nez na vysku. Nevim vubec, jak ostrihat. Chci aby byla pekna, ale kdyz ji v predu ustrihnu, tak to bude vypadat hrozne. Dekuji, snad mi nekdo poradi. Jana |
 |
Přemnožení konvalinek, 26.5.2007 Ja pracne shanim konvajinky a tady je nekdo likviduje. |
 |
|
 |
Zpevnění svahu, 25.5.2007 Napsala mi pani, ze se byla na te skalce v nedeli podivat a vyfotila si to. Podivejte se na ceska televize, zadejte ZAHRADA JE HRA a tam je diskusni forum. Najdete to tam. JANA |
 |
Přísavník pětiprstý a Wistéria, 25.5.2007 Urcite si kupte v zahradnictvi, stoji okolo 300 Kc.Prece chcete aby co nejdrive kvetla, jestli ne tak tam nechte tu te semen. |
 |
Poraďte mi prosím někdo ohledně wistarie, 25.5.2007 Take lsem ji vsadila asi pred mesicem. Zrovna byla ta zima, tak jsem ji jezdila prikryvat a kontrolovat. Nic se ji nestalo, obe pekne rostou. |
 |
Vistarie, 25.5.2007 Tak to je nadhera. Za 6 let takhle vyrostla? Je to z jedne rostliny? |
 |
Trávník, 25.5.2007 Myslite si, ze to travnik prezije? |
 |