Příspěvky uživatele - 196.113

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Semena ze zahraničí, 14.3.2010
o mé zdraví taky, já mám jen asi 10 druhů
Zahrada den po dni. Co jste dnes dělali?, 9.3.2010
já už to taky nemůžu vydržet, tu zimu.Ve skleníku letos netopíme, nejsou lidi, keří by tam chtěli chodit zatápět.Tak jsem dnes zatím pikýrovala doma, ale nesmím to přehánět, co s tím, kdyby se brzy neoteplilo.Doufám, že ke konci března už ty mrazy... celý příspěvek >
Semena ze zahraničí, 4.3.2010
Mirku... já bych Vám tak ráda pomáhala při setí a pikýrování rajčat, to úplně miluju... zd.
Zahrada den po dni. Co jste dnes dělali?, 24.2.2010
tak já taky doufám, že už nebudou žádné velké mrazy, protože jsem přesvědčila muže, aby dal do provozu sud na deštovou vodu, ted to dost odtává, taky jsem si trochu uklízela ve skleníku, na podzim jsem to nezvládla.Včera jsem ještě sela nějaké... celý příspěvek >
Odrůdy paprik, 20.2.2010
špatně mě vzešly některé papriky, můžu ještě vysévat, doženou to?dík
Zahrada den po dni. Co jste dnes dělali?, 15.2.2010
zdravím, prosím,jak se dají sehnat ta rajčata y USA, to máte od známých nebo z nějakých obchodů na dobírku?Já jsem taky fanda do rajčat, taky zkouším všechno možné.přeji mnoho úspěchů v pěstování Dena
vlastní semena, 21.3.2009
Heleno dík, to taky zkusím, já takhle seju semena z kupovaných paprik, před lety jsem si koupila silnostěnné oranžové, byly moc dobré, ale rok od roku byly horší a ted už je nemám, prootže se už dají koupit taková semena. Asi před deseti lety jsem na... celý příspěvek >
vlastní semena, 20.3.2009
Heleno, a z kterých druhů tyčkových rajčat to můžu zkusit.?díky
vlastní semena, 17.3.2009
prosím, dají se vypěstovat sazenice rajčat a paprik z vlastních sebraných semen, dřív to maminka tak dělala, nechávala vždy první pěkné plody na "semeno"
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika