|
Příspěvky uživatele - 244.15
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Drtič, 17.4.2009 Předpokládám, že řeč je o typu drtiče s rychle rotující řeznou hlavou. To "žužlání" tenčích větviček nemusí být průsobeno jenom tupým nožem, ale i moc velkou vůlí mezi nožem a protikusem v násypce.
Uvádí se, že levnější plastové typy z... celý příspěvek > |  | Jakou sekačku na 1700 m2 do 15.000,-?, 17.4.2009 Prosím poraďte, jakou si prořídit sekačku na 1700 m2 travnaté rovinaté plochy do 15.000,- Kč.
Díky Martin |  |
|  | Rododendron na odchodu, 16.4.2009 Mně se proti lalokonosci osvědčila parazitická hlístice od Biocontu, mám pocit, že ji zrovna v dubnu prodávají. |  | Ochranny postrik, 16.4.2009 Taky bych měl jeden dotaz:
-vy začínáte postřik proti strupovitosti ve fázi růžového poupěte. Obvykle se doporučuje začít dříve, ve fázi myšího ouška. Experimentoval jste tedy nějak s termínem prvního postřiku? |  | Modrá skalice ano či ne?, 16.4.2009 přesně je to 5-7 gramů na kubík vody. Větší množství nemá smysl, je to pak jenom zbytečná zátěž pro ŽP.
pro PT: modrá skalice brání rozvoji řas. |  | Ochranny postrik, 15.4.2009 Už se mi koukám pletou obchodní názvy... Ale na té neúčinnosti mancozebu (vůči kadeřavosti) trvám... |  | Jak na mech ovocných stromku, 14.4.2009 Podmínkou užití vápenného mléka je, že na zahradě nepěstujete borůvky, azalky, pěnišníky a jiné vápnostřezné rostliny.
To je hodně silné tvrzení. Mám jich (tedy pěnišníků, azalek, hortenzií, i těch borůvek) na zahradě spoustu,... celý příspěvek > |  | Ochranny postrik, 14.4.2009 To, že je (v literatuře, nebo v příbalovém letáku) něco uvedeno, bohužel ne vždy znamená, že to taky funguje. Narážím na kadeřavost broskvoní - je na ni doporučováno nejméně 8 přípravků, opravdu účinný je pouze Syllit a sloučeniny mědi (tj. Champion... celý příspěvek > |  | zásilková zahradnictví, 6.4.2009 Slouka -to mi něco říká...(a ne zrovna v dobrém...) není ta firma ze Slaného? |  | Hydroizolace vodojemu - beton. skruže , 3.4.2009 Děkuji za tipy, ta plastová jímka pro mne není řešení - já mám nadzemní vodojem=1 skruž objem cca 600 l, pokud bych vkládal cokoli jiného nežli folii, ztratím spoustu kapacity vodojemu. A mimo to - jakékoliv nadzemní heblo z plastu je na selské... celý příspěvek > |  |
|  | Tak nám zakázali KarathaneLC a Rubigan, 3.4.2009 Dovolte malou poznámku k té neplodnosti - nevím, kolik minut ročně stráví průměrný bojovník s padlím aplikací Rubiganu...
Ale vím naprosto přesně, že jsme téměř permanentně vystaveni vlivu změkčovadel, sedíme u monitorů, v jejichž... celý příspěvek > |  | Hydroizolace vodojemu - beton. skruže , 3.4.2009 Dobré ráno.
Mám na zahradě ještě po předchozím majiteli 2 vodojemy z velkých betonových skruží průměr 1 metr. Dno je taky betonové.
Aby ty vodojemy byly funkční a nepropouštěly, je zapotřebí vnitřek (a vznikající praskliny)... celý příspěvek > |  | Jak na mech ovocných stromku, 31.3.2009 Pokud to chcete mermomocí ničit, tak bych příští zimu nebo v předjaří natřel kmeny vápenným mlékem - letos už je pozdě. |  | Čerpadlo pro závlahu - vodárna?, 31.3.2009 Já jsem před 3 lety koupil v Prioru v akci celoplastové odstředivé čerpadlo - 800W, snad 45m výtlak a 3600 l/ hod. Stálo mě 990-Kč, za další 4 stovky jsem dokoupil sací hadici, mosazný sací koš a nějaké fitinky a redukce.
Žádné zázraky jsem... celý příspěvek > |  | Jaký nůž na roubování?, 26.3.2009 Nejsem sice profesionál, ale mám za to, že špička roubovacího nože není v podélné ose (tedy uprostřed) čepele, přední část nože je zaoblena. Tak je to i na nákresech v knihách a podobně jsou tvarovány starší nože které vlastním.
Tenhle nůž jsem... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|