|
Příspěvky uživatele - 21.90
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Pokojovka, 17.3.2009 Včera jsem ji přinesla domů ze zaměstnání, kde se o ni nikdo téměř nestaral a roky nepřesadil, jen sem tam zalil. Takže jsem ji přesadila a je jen čerstvě zalitá, pak už jen kolik bude třeba. Všem vám díky , Hana |  | Pokojovka, 17.3.2009 Ale má kořeny, ne cibuly. H. |  |
|  | Pokojovka, 17.3.2009 Paní Jarko dala jsem si Váš lat.název do vyhl., a bylo by to sloní ucho? Akorát že ta moje květina má poněkud kratší a kulatější listy. Hana |  | Pokojovka, 17.3.2009  Díky, nebyl by tam nějaký český název proím? Posílám lepší obrázek. |  | Pokojovka, 17.3.2009  Neznám její jméno. Pomůže někdo?díky Hana |  | Živý plot, aby slepice neprolezla?, 12.3.2009 Moc vám všem děkuju. Hlohyně vypadá slibně, Pořídili sme psa NO ale on se jich bojí, no nicméně i ony slepice se báli jeho. Však je to štěňe, tak časem se uvidí. |  | Živý plot, aby slepice neprolezla?, 7.3.2009 Dobrý den, sousedovic plot, děravý jak řešeto a jeho slepice tudíš neustále hrabající na mojí zahradě, a s ním žádná domluva, mě už vážně trápí. Nemohl by mě někdo prosím doporučit nějaký živý plot, kterým slepice neproleze?Děkuji vám moc za... celý příspěvek > |  | Přísavník - jaký a kdy vysadit, 8.9.2008 Dobry den, mam brectan i prisavnik petiprsty v blizkosti volier s papousky.Potrebuji vedet prosim, jestli nejsou jedovate, a usmernovat jejich rust aby neprorostli az k ptakum? |  | Jaky je nazev?, 7.9.2008  Dobry vecer, neni tato rostlina jedovata?Co nevidet by prorustala do voliery k papouskum, kde by paradila dno.Muzu ji bez obav nechat? diky moc.Hana |  |
 |
|
|
|