Příspěvky uživatele - 21.90

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pokojovka, 17.3.2009
Včera jsem ji přinesla domů ze zaměstnání, kde se o ni nikdo téměř nestaral a roky nepřesadil, jen sem tam zalil. Takže jsem ji přesadila a je jen čerstvě zalitá, pak už jen kolik bude třeba. Všem vám díky , Hana
Pokojovka, 17.3.2009
Ale má kořeny, ne cibuly. H.
Pokojovka, 17.3.2009
Paní Jarko dala jsem si Váš lat.název do vyhl., a bylo by to sloní ucho? Akorát že ta moje květina má poněkud kratší a kulatější listy. Hana
Pokojovka, 17.3.2009 Obsahuje fotku
Díky, nebyl by tam nějaký český název proím? Posílám lepší obrázek.
Pokojovka, 17.3.2009 Obsahuje fotku
Neznám její jméno. Pomůže někdo?díky Hana
Živý plot, aby slepice neprolezla?, 12.3.2009
Moc vám všem děkuju. Hlohyně vypadá slibně, Pořídili sme psa NO ale on se jich bojí, no nicméně i ony slepice se báli jeho. Však je to štěňe, tak časem se uvidí.
Živý plot, aby slepice neprolezla?, 7.3.2009
Dobrý den, sousedovic plot, děravý jak řešeto a jeho slepice tudíš neustále hrabající na mojí zahradě, a s ním žádná domluva, mě už vážně trápí. Nemohl by mě někdo prosím doporučit nějaký živý plot, kterým slepice neproleze?Děkuji vám moc za... celý příspěvek >
Přísavník - jaký a kdy vysadit, 8.9.2008
Dobry den, mam brectan i prisavnik petiprsty v blizkosti volier s papousky.Potrebuji vedet prosim, jestli nejsou jedovate, a usmernovat jejich rust aby neprorostli az k ptakum?
Jaky je nazev?, 7.9.2008 Obsahuje fotku
Dobry vecer, neni tato rostlina jedovata?Co nevidet by prorustala do voliery k papouskum, kde by paradila dno.Muzu ji bez obav nechat? diky moc.Hana
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika