Příspěvky uživatele - 129.78

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Hnědé plody hrušky, 10.8.2009 Obsahuje fotku
Na hrušni Dita, je stará 6 let, je část plodů normálně úplně zelených a část je s hnědo-šedou tvrdou slupkou (viz foto). Je to buď na části nebo na celém plodu. Ze začátku plodnosti hruška měla jen zelené plody, od minulého roku jsou ale z většiny... celý příspěvek >
Likvidace plevele vs. pes na zahradě, 5.3.2009
Danielo, samozřejmě, že na čerstvě postříkaný trávník bych v žádném případě psa nepustila, spíš mě šlo o to, jaké mají tyto prostředky ochrané lhůty. A mimochodem, trávník i pravidelným sekáním rozhodně nezbavím jetele, pampelišek apod. A děkuji... celý příspěvek >
Likvidace plevele vs. pes na zahradě, 3.3.2009
Chci v trávníku na zahradě zničit plevel. Asi připadá v úvahu Agrofit Kombi nebo Bofix. Ale nevím, jestli ten postřik nemůže uškodit našemu psu, který je na zahradě.?? Na zahradě mám v trávníku jetel, pampelišky, svlačec... Co je vhodnější použít?... celý příspěvek >
Nádoby na vodu - které jsou opravdu nezávadné?, 26.10.2008
Rovněž se připojuji, použil jsem tři kontejnery zapojeny v kaskádě.Po prvním roce jsem je natřel proti řasám 2x Renolastem.Dva roky je používám bez problémů, Vypouštím až koncem listopadu. A v zimě jsou venku také. Příští rok obnovím nátěr pouze... celý příspěvek >
Rybníček nebo žabinec?, 29.5.2008
Dobrý den- prosíme o radu- v našem novém zahradním jezírku se přemnožily ropuchy- voda je plná pulců: existuje nějaký způsob, jak na ně? Děkujeme.
Ještě jednou Brigs and Straton, 27.3.2008
Díky za radu. Vyzkouším a dám vědět! Jerry
Ještě jednou Brigs and Straton, 27.3.2008
Mám tento motor 11 HP na elektrocentrále. Běží perfektně. Potíže nastanou při chladnějším počasí. Nelze ho nastartovat. Řeším to demontáží svíčky a vstříknutím asi 1ml benzínu do válce. Pak chytá okamžitě. Neví někdo kde je chyba? Centrálu jsem... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika