|
Příspěvky uživatele - 180.197
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Stiga estate collector na 2500m, svažitý terén, 11.3.2009 Jakou převodovku máte na HQ? Je to Hydrogear 510? Nebo (pro mne zcela neznámá) DANA, co uvádí u modelů CT151? |  | Plíseň sněžná - je úplně všude, co s ní?, 10.3.2009 Dneska jsem se na to koukal - plíseň seschla a udělal na povrchu trávníku něco jako "škraloup", pod ním se klube nová tráva.
Rád bych to projel vertikutátorem, posbíral hmotu a násl. použil hnojivo ENTEC 26 (26 N + 13 S).
Je to tak... celý příspěvek > |  |
|  | Jak na trávu v trávě?, 10.3.2009 Jílek odnožuje jak šílený, tzn. že se postupně roztahuje po trvalkovém záhonu. Ale je fakt, že mi to nějak zásadně nevadí - zkusím to kolem zamulčovat textilí, abych to tomu jílku osladil.
Jinak souhlasím s vámi, že to tragedie není, ale nevypadá to... celý příspěvek > |  | Jak na trávu v trávě?, 9.3.2009 Dobrý den,
mám na zahrádce pár běžných druhů okrasných trav (hlavně ozdobnici čínskou) a trsy mi prorůstá nějaký druh jílku vytrvalého (nebo co to je). Zkoušel jsem to dnes vyplet, ale moc to nejde. Nemáte na to někdo nějaký fígl? V nejhorším trs... celý příspěvek > |  | Plíseň sněžná - je úplně všude, co s ní?, 4.3.2009 Mám toho trávníku cca 2000m2, tak se chci zeptat, zda byste za správné považovali pročísnout jej pružinovým odmechovačem?
K tomu hnojivu:
používal jsem hnojiva EXPERT (nebo jejich modifikace), ale podle stavu trávníku bylo nutné hnojit v malých... celý příspěvek > |  | Plíseň sněžná - je úplně všude, co s ní?, 2.3.2009 Díky, myslel jsem si, že Heritage v tomto stádiu už nemá smysl. Ale ty Vaše obrázky vypadají velmi optimisticky. Jaké jarní hnojivo používáte?
Zajímalo by mne, proč se ta plíseň tak rozšířila. Trávník jsem zakládal před dvěma lety, osivo... celý příspěvek > |  | Plíseň sněžná - je úplně všude, co s ní?, 1.3.2009 S kterou myšlenkou? Znova to osít? To bych se stejně neodhodlal, mám toho 3000m2, plíseň je tak na 1000m2.
Otázka je, zda má smysl teď na to šplouchat Heritage. Mám jej totiž v garáži. Předloni jsem to preventivně stříkal na podzim a plíseň se vůbec... celý příspěvek > |  | Plíseň sněžná - je úplně všude, co s ní?, 1.3.2009 Roztály půlmetru sněhu a všude je neuvěřitelně mokro. A u nás na trávníku plíseň sněžná - ale fakt ve velkým. Ne nějaký kolečka 20 až 30 cm průměr, ale souvislé plochy.
Má smysl teď nasadit fungicit? Žádný preventivní postřik na podzim se nekonal,... celý příspěvek > |  | Jakou převodovku má CubCadet 1023?, 13.2.2009 Mám CubCadet druhý rok a jsem s ním spokojen. Moje povzdechy nad převodovou pramení z věčné touhy člověka mít pořád něco lepšího. S CC1023 sekám 5000m2 zahrady a v zimě s ním udržuji cca 400m2 komunikace. Komunikace je ve svahu., tak 15 stupňů. ... celý příspěvek > |  | Jakou převodovku má CubCadet 1023?, 13.2.2009 Já bych se bál koupit v Mountfiledu hlavně kvůli servisu. Casltegarden je německý výrobce? Bohužel, převodovku jsem nezjistil, za to jsem našel, že i tady se chystá verze 4WD s označením XHX23V4WD, která je o cca 1000 EURO dražší než XHX 24 HD. Tak... celý příspěvek > |  |
|  | Jakou převodovku má CubCadet 1023?, 12.2.2009 Já bych neměl odvahu koupit si Mountfield. Kdybych měl neco pořídit teď, tak by zvolil Stiga Estate Overland. Na webu Stigy ještě není, ale u prodejců ano. Náhradník by byl asi StarJet, ale ta jejich sekačka... |  | Jakou převodovku má CubCadet 1023?, 11.2.2009 Například StarJet od AGS Jičín. Ale v roce 2009 nastupují na trh Hobby traktory s pohonem všech kol 4x4. To je jednoznačně lepší volba, i když o něco dražší. Hlavní problém je, že se vesměs jedná o novinky, tudíž zkušenosti zatím žádné. Myslím, že... celý příspěvek > |  | Jakou převodovku má CubCadet 1023?, 11.2.2009 Ano, má Hydrogear LT 0510.
Myslím, že převodovka je nejslabší součást tohoto stroje. Kdyby tak šel přestavět na Tuff Torq K62, to by bylo... |  | Zahradni traktor Top nebo pomer vykon/cena, 11.2.2009 Ridery od Husqvarny jsou - podle mne - trochu jiná liga, řeč tu byla o celoročně použitelném stroji, se kterým můžete tahat vozík, připojit k němu aerátor, na zimu radlici atp. Vím, že různí výrobci riderů (Stiga, Husqvarna) tohle příslušenství také... celý příspěvek > |  | Uzávěrka diferenciálu - ano či ne?, 11.2.2009 A co vzít do úvahy John Deere, třeba X548? 4WD, díky dolaru je cena kolem 150.000,- Kč. Jediný problém je sběr posekané trávy, ale pokud míníte jen mulčovat, tak rozhodně stojí za to se podívat i na ten, ne?
Můj subjektivní názor na AGS je:
... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|