|
Příspěvky uživatele - 236.99
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
malý strom do stínu?, 22.3.2009 Díky díky všem.
Martine, zajímavý tip, bylo by možné foto Vašeho modřínu? Nebo alespoň přesný latinský název, děkuju. |  | malý strom do stínu?, 21.3.2009 Moc všem děkuju za příspěvky, hlavně hostu, který poradil jako první, už jsem ani v radu nedoufala
Podívám se na ty zelené javory a duby, ty mne překvapily, tak se na ně kouknu. Červené olistění raději ne, ve stínu by asi na mne působilo... celý příspěvek > |  |
|  | malý strom do stínu?, 19.3.2009 Dobrý den, potřebovala bych poradit. Máme za domem na severní straně 3 metry širokou vydlážděnou terasu, pak metrový (přesně asi 1,2m) pruh země, pak zídku. Mezi zídku a terasu bych ráda měla něco vyššího listnatého (stromek, i třeba úzký keřík... celý příspěvek > |  | jakou popínavku vybrat?, 1.3.2009 Hráběnko, díky, samozřejmě s nimi rozumná řeč není, bohužel. |  | jakou popínavku vybrat?, 27.2.2009 Moc prosím o radu k opletce, vypadá to, že s opletkou máte osobní zkušenosti. Bydlíme v řadovce s malou zahrádkou (50m2), sousedé k našemu společnému plotu z pletiva vysadili loni v létě opletku. Přirůstala 20cm/14 dní a už na podzim... celý příspěvek > |  | Jak moc se rozrůstá Fargesia murieliae?, 27.2.2009 Dobrý den, ráda bych si pořídila tento druh bambusu, je i u tohoto druhu nutná bariera proti rozrůstání? V katalogu psali, že je kompaktní a příliš se nerozrůstá, děkuju všem za vaše rady. Romana |  |
 |
|
|
|