Příspěvky uživatele - 236.99

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
malý strom do stínu?, 22.3.2009
Díky díky všem. Martine, zajímavý tip, bylo by možné foto Vašeho modřínu? Nebo alespoň přesný latinský název, děkuju.
malý strom do stínu?, 21.3.2009
Moc všem děkuju za příspěvky, hlavně hostu, který poradil jako první, už jsem ani v radu nedoufala  Podívám se na ty zelené javory a duby, ty mne překvapily, tak se na ně kouknu. Červené olistění raději ne, ve stínu by asi na mne působilo... celý příspěvek >
malý strom do stínu?, 19.3.2009
Dobrý den, potřebovala bych poradit. Máme za domem na severní straně 3 metry širokou vydlážděnou terasu, pak metrový (přesně asi 1,2m) pruh země, pak zídku. Mezi zídku a terasu bych ráda měla něco vyššího listnatého (stromek, i třeba úzký keřík... celý příspěvek >
jakou popínavku vybrat?, 1.3.2009
Hráběnko, díky, samozřejmě s nimi rozumná řeč není, bohužel.
jakou popínavku vybrat?, 27.2.2009
Moc prosím o radu k opletce, vypadá to, že s opletkou máte osobní zkušenosti. Bydlíme v řadovce s malou zahrádkou (50m2), sousedé k našemu společnému plotu z pletiva vysadili loni v létě opletku. Přirůstala 20cm/14 dní a už na podzim... celý příspěvek >
Jak moc se rozrůstá Fargesia murieliae?, 27.2.2009
Dobrý den, ráda bych si pořídila tento druh bambusu, je i u tohoto druhu nutná bariera proti rozrůstání? V katalogu psali, že je kompaktní a příliš se nerozrůstá, děkuju všem za vaše rady. Romana
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika