|
Příspěvky uživatele - 48.29
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jahody, 16.12.2009  Mám nevytápěný skleník do kterého ukládám na zimu měsíční stáleplodící jahody, letos díky teplému počasí stále sbíráme plody, chuť mají zatím dobrou, zdraví E |  | Pokojové rostliny, 15.12.2009  Všechny moc zdravím, mám taky moc ráda kytičky tak se k vám připojuji, já už pěstovala hodně druhů pokojovek ale taky mi jich přes zimu dost nepřežilo, když listuju katalogy, tak si říkám, co už jsem všechno měla, bydlím v domku, tak jsem je vždy... celý příspěvek > |  |
|  | Orchideje, 9.12.2009 Zdravím a obdivuji vaše krásné obrázky, já pěstuji orchideje na okně, mám Phalaeneopsis různé barvy, dendrobium nobile a teď jsem si koupila Miltoniopsis a nevím jak jí odstřihnout po odkvětu, má tři stonky s květama, jeden už je odkvetlý, v... celý příspěvek > |  | Kiwi, 9.12.2009 Někde jsem se dočetla, že se lalokonosec vyskytuje na jednom místě tři roky a dost, tak jsem zvědavá jestli je to pravda, letos jsem je měla na zahradě již třetí rok a je pravda že jich bylo už jen trochu proti minulým létům a nebo je to tím mým... celý příspěvek > |  | Bougenvilea, 18.11.2009 Bohužel chladnou místnost nemám, pořád rozkvétá víc, zatím je celá krásně zelená, třeba si na to teplo zvykne a nebo si budu muset zvyknout já a vypnout topení a to pak nevím, kdo to spíš přežije, zdraví Ella |  | Kumoi, 17.11.2009 Zdravím, letos na jaře jsem koupila stromek kumoi(hruško-jablko)hned letos měl hodně květů, když nasadil plody, nechala jsem jich pět, všechny pěkně narostly a krásně uzrály, měli sytou žlutou barvu a byly hodně šťavnaté, stromek je mrazuvzdorný a... celý příspěvek > |  | Pochlubte se svojí zahrádkou, 16.11.2009  Zdravím všechny zahrádkáře, ráda si pročítám vaše příspěvky a obdivuji krásné zahrádky, také připojuji pár svých z letošního léta a podzimu, čarodějnici na obrázku jsem dělala pro vnuka, je tam jen kvůli focení, krásný den E |  | Bougenvilea, 16.11.2009 Děkuji za radu a to ji nemám celou zimu vůbec zalévat, neuschne?E |  | Sundavillea Red - pěstování, 16.11.2009 Ahoj, ptala jsem se proto, že někdo píše že jí zimuje v chladu a někdo v teple, L |  | Bougenvilea, 15.11.2009 Zdravím, letos jsem si také koupila tuto krásnou rostlinu, koupila jsem jí v srpnu, hodně malou, do podzimu se rozrostla a v říjnu teprve začala kvést, má lístky slabě fialové, zřejmě se nestačily vybarvit z nedostatku sluníčka, o srpna byla venku a... celý příspěvek > |  |
|  | Kiwi, 15.11.2009 Odrůda je to ACTINIDIA ARGUTA, je mrazuvzdorná, má samičí květy, které jsou samosprašné, takhle je to napsané na přiloženém letáčku, rodila hned druhý rok, byla a¨jsem s úrodou spokojená a přiobjednala další dve rostliny, sama jsem si udělala... celý příspěvek > |  | Sundavillea Red - pěstování, 15.11.2009 Všechny zdravím, květina pana Karla je nádherná, já mám problém v přezimování, v loni jsem si jí koupila, byla krásně rozrostlá ale přes zimu jsem o ni přišla i když byla v chladné místnosti, letos jsem zase neodolala, ještě pořád má plno květů, mám... celý příspěvek > |  | Jak s úspěchem na lalokonosce, 14.11.2009 Nikdy jsem lalokonosce na zahradě neměla a najednou jich bylo mraky, nejvíc na kiwi, chodili jsme je v noci sbírat, dali pod keř ubrus a setřásly taky 100 ks najednou, byla jsem z toho zoufalá, myslela si že se jich nikdy nezbavíme, zkoušeli jsme... celý příspěvek > |  | Reva ve skleniku nerodi, 14.11.2009  Zdravím všechny mám ve skleníku dva druhy révy jednu skleníkovou a druhou venkovní a obě hodně rodí, skleník dost větrám, E |  | Kiwi, 14.11.2009  Všechny zdravím, já pěstuji kiwi argutu 4 roky, koupila jsem si 3 kusy a jsou každý rok obalené, také jsem je nedávno dotrhala, jsou chutnější, když jsou hodně zralé, namnožila jsem si tři odnože, hodně letos vyrostly, mohly by příští rok rodit,... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|