|
Příspěvky uživatele - 48.29
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak to vypadá s nakvétáním meruněk?, 10.4.2010  Zdravím z kladenska, je tu pořád chladno ale meruňky už také nakvétají, E |  | Bougenvilea, 7.4.2010  Tak kytička zimu přežila, narostly jí dlouhé výhony a nevím jestli ji už mám ostříhat, nebo ještě počkat a jak hodně stříhat, poradí kdo má zkušenosti, přikládám foto, dík,Ella |  |
|  | Dendrobium nobile - Stromobytec vznešený, 2.4.2010 Dendrobium nobile pěstuju stejně jako druh Phalaenospis, ob den mlžím a jednou týdně zalévám, občas přihnojím a za dva roky mi už kvete po čtvrté, vždycky jí vyrostou nové stonky a na nich potom vykvete, mám jí jako ostatní orchideje na parapetu, je... celý příspěvek > |  | Reva breci, 24.3.2010 Syrový brambor funguje na révu i kiwi, mám to vyzkoušené. |  | Borůvka a zemina, 18.3.2010 Děkuju, že jste mi ty druhy vysvětlil, já v tom mám trochu zmatek, to jsem nevěděla, že Hejdi je odrůda kanadská, tak to by mi ta nová taky mohla dobře růst, já je dvakrát přihnojím, jednou na jaře a podruhý po sklizni a mají velké přírůstky, zdraví... celý příspěvek > |  | Porovnejte sve sazenice s jinymi pestitely stejnou odrudu, 18.3.2010 Já to dělám každý rok stejně do výsevného substrátu, letos jsem do něj přimíchala trochu perlitu, dělám to pořád postaru, v miskách je sadba pěkná ale začne to, když ji překypíruji do kelímků, nepamatuji si, že by táta někdy rostlinky proléval... celý příspěvek > |  | Porovnejte sve sazenice s jinymi pestitely stejnou odrudu, 18.3.2010 Zdravím vás, pane Mirku, tak jsem si pročetla ty stránky a teplota v místnosti by měla být v pořádku, už se padání zastavilo, doufám že to vydrží, já už jsem se bála k těm paprikám přiblížit, kolik jich zase bude uhnilých, ted´ jsem... celý příspěvek > |  | Borůvka a zemina, 18.3.2010 Děkuji za radu, kdybych věděla, že je to druh kanadské, tak bych si jí nekoupila, těm se tady u nás moc nedaří, já pěstuji ty,,kamčatské, amelanchierovy "a Hejdi obří i balkonové a na všech je úroda dobrá.E |  | Borůvka a zemina, 18.3.2010  prosím o radu, mám víc druhů borůvek a některé se musí pěstovat v rašelině, koupila jsem další druh a na obalu není napsáno jestli se má pěstovat v rašelině nebo v normální zemině, poradí někdo?děkuji Ella |  | Porovnejte sve sazenice s jinymi pestitely stejnou odrudu, 14.3.2010 Dobrý večer, děkuji vám pane Mirku za odpověď, budu muset těm mým paprikám ještě přitopit, mám je v pokoji kde je stálá teplota kolem 20°C, možná že i proto mě některé padají, zdraví E |  |
|  | Porovnejte sve sazenice s jinymi pestitely stejnou odrudu, 13.3.2010 Máte pěknou sadbu, ty papriky jsou krásný, já je mám zatím veklé 4 cm a už mě některé uhnily i když jsem je dvakrát zalila Pervicurem, rajský mi doma vždy vytáhnou a jsou moc slabý, ty musím vysít až koncem března rovnou do skleníku, možná že... celý příspěvek > |  | První vlastní výsev rajčat, 12.3.2010 Dělám to přesně jako pan Mirek, E |  | Co do skleníku než zasadím papriky, 4.3.2010 Já to dělám každý rok úplně stejně jako vy, letos ještě přidám tu cibulku, E |  | Pochlubte se svými balkónovými kytičkami, 1.3.2010 Krása, nádhera!!! |  | Zahrada den po dni. Co jste dnes dělali?, 25.2.2010  Tak to vám závidím, taky bych už chtěla mít suché boty, ale bohužel, ještě si musím počkat, takhle to vypadá u nás na Kladensku, zdraví E |  |
 |
|
|
|