|
Příspěvky uživatele - 48.29
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Mšice na paprikách, 21.6.2018 Ano přesně tak. marjánu mám u paprik a mšice jsou na obou rostlinách. |  | Jaký filtr?, 5.2.2013 Zdravim všechny.
Pomalu, ale jiste se bliží doba, kdy zase odzimujeme svá jezírka, tak už pomalu zacinam řesit filtraci.
Mám jezírko cca 10 m3, 20 ryb z toho 8 KOI. Doted jsem používal tlakový filtr NINPHEO 50. Ten mi tlacil vodu na vrchol... celý příspěvek > |  |
|  | Vlnovník hrušňový, 12.7.2011 Dobrý den Lído,
děkuju za reakci, budu tedy doufat, že to stromek zvládne.
LP |  | Vlnovník hrušňový, 6.7.2011  Dobrý den,
mám sloupcovitou hrušeň - prvním rokem, koupená v zahradnictví letos na jaře, nové výhony jsou asi napadené zde zmiňovaným vlnovníkem :-(
Prosím o radu - dá se ještě stromek zachránit? Čím nejlépe postříkat v této fázi a v tuto... celý příspěvek > |  | Jaký tvar koruny u meruněk?, 8.4.2011 souhlasím, po výsadbě zastřihnout, ale pak nechat co nejpřirozenější tvar, mám 3 velkopavlovické, řez nedělám a každý rok krasně všechny rodí, bydlim kousek od Slaného 330 m.n.m, hnojim před květem zkvašeným slepičincem, při větší násadě plodů musím... celý příspěvek > |  | Opad plodů ořešaku, 8.4.2011 poradí mi někdo, čím to může být, že mi ořešak kvete, udělá malé plody a pak všechny spadnou?
děkuji |  | Stínící textilie na plot, 18.6.2010 Zdravím všechny kutily a jiné šikuly:-)
Mám drátěný plot a koupil jsem na něj stínící textilii a po několika pokusech připevnění textilie škemrám o radu. Je na to nějaký postup, aby se mi to povedlo bez "faldíků"?
Moc děkuji za rady |  | Kiwi, 24.4.2010  U mě na kladensku už pěkně raší, mám odrůdu Arguta, rodí každý rok, poslední obrázek jsou moje sazenice pěstované druhým rokem, E |  | Jak to vypadá u Vás s nakvétáním broskvoní?, 24.4.2010  Na kladensku začíná nakvétat nektarinka Tena a broskev Red Haven, E |  | Jak to u Vás vypadá s nakvétáním slivoní - švestek, pološvestek?, 24.4.2010  Zdravím z kladenska, začíná nakvétat Čačanská lepotice a Althanova, E |  |
|  | Bílá skvrnitost jahod, 20.4.2010 Děkuji za odpověď, jahody jsou všechny stáleplodící a dlouho plodí tak je ošetřím až koncem podzimu, Ella |  | Bílá skvrnitost jahod, 19.4.2010  Objevily se mi na jahodách takový tmavý flíčky a dočetla jsem se tady že je to bílá skvrnitost a jahody se mají ošetřit na podzim po sklizni Kuprikolem, chtěla bych se zeptat, jestli je můžu postříkat ještě teď v dubnu když už nakvétají a nebo jestli... celý příspěvek > |  | Réva ve skleníku, 19.4.2010  Ve skleníku mám dvě odrůdy z toho je jen jedna skleníková a obě dobře rodí, musím hodně hroznů probírat, poslední roky nestříhám na jaře ale hned po sklizni, první obrázek z dneška, ostatní z loňského roku, E |  | Jak to vypadá s nakvétáním třešní, 19.4.2010  Zdravím z kladenska, u nás nakvétá Karešova, E |  | Nashi, 19.4.2010  Zdravím, v loni na jaře jsem si koupila odrůdu Kumoi, hned plodila, nechala jsem uzrát jen 7 plodů, stromek je malý, letos bude mít zase hodně květů, chci se zeptat jestli se musí stromek něčím stříkat jako ošetřuji třešně a jablka, děkuji Ella |  |
 |
|
|
|