|
Příspěvky uživatele - 29.123
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
výběr traktoru, 13.3.2009 Pozor na HQ a Craftsmana - nemají ložiska v kolech a napínáky řemenů mají nekvalitní ložiska z číny. Krom toho jejich ruční hydro propadlo v testech, kvalitou ty traktory nejsou nic extra. Nejlepší výrobky nabízí GGP - Stiga, Castelgarden(u... celý příspěvek > |  | Sekačka pro 2000m2, 3.3.2009 To je jasný, TORO je vyráběný v USA, primárně je sekací korpus konstruován na nízkou a suchou trávu. Na vyšší trávu to chce některou z evropských značek, jak je Dolmar, Marina systems, GGP a další |  |
|  | Rotační sekačka, která zvládne vyšší trávu, 2.3.2009 Bral bych asi Stigu kvůli lepší dostupnosti dílů, ALKO má špatné zastoupení co se týče hustoty servisů. Stiga je velmi dobrá a léty odzkoušená značka a tém modelem co uvádíte nic nezkazíte. Oni nabízejí taky model s motorem DOV 700 - je to Turbo 55... celý příspěvek > |  | Jaký motor pro Vari IV GCV160/GCV190, 2.3.2009 Blbost. Firma Praktis Prakovce dodávala převodovky i firmě Vari, a to zpočátku výroby(zhruba do roku 1993). Pak s nimi byla ukončena spolupráce a našli si jiného dodavatele(zřejmě z důvodu rozdělení státu by je přišly převodovky dráž). Ať se jedná o... celý příspěvek > |  | Al-ko Silver 51Br Comfort, 25.2.2009 Hondy levné nejsou, ale je to opravdová kvalita. Taky budu kupovat sekačku a rozhodl jsem si pořídit Stigu Turbo 53 S s motorem Honda GCV 160, cenově vychází opravdu dobře, je za 13700,-. Na internetu nabízejí Dolmara PM 480 S4, má záběr 48 cm, čtyři... celý příspěvek > |  | Problém se startováním Vari, 24.2.2009 Psal jste že máte motor 1447 DV Vape. Závada by mohla být i v zapalovacím spínači, který by mohl zlobit při nízkých otáčkách motoru. Závady dekompresoru jsou hodně výjimečné, spíš bych se opravdu zaměřil na gufera kliky. |  | BDR 700, 24.2.2009 Právě že u Jikovu je ta rezerva výkonu dostatečná, tak se divím, že u BDR 700 tady jeden z uživatelů píše, že je nutné mít regulaci otáček na maximu, tj. na stupni 3. Mnohokrát jsem sekal mokrou trávu, sekačka byla jak prase, ale motor si jen... celý příspěvek > |  | Malotraktor - Vari IV nebo Dakr-RZS, 23.2.2009 Tak to vás ujišťuju, že motoru INTEK Pro se bát nemusíte. Já používám Vari DSK 317 s motorem Jikov 1453 5 HP (totožný s Praktisem, spojka 80 mm, dvoutakt) a na orací práce na poli je to výborný a neúnavný pracant. Čtyřtakt má převody stejné, jen má... celý příspěvek > |  | BDR 700, 23.2.2009 Z této diskuze začínám být přesvědčen, že BDR 700 je hrobem pro motor. Jestliže je nutné Jikov točit na plný plyn, tak to zcela jistě bude na úkor životnosti tohoto motoru, s kterým jsem já jakožto letitý sedmadvacetiletý uživatel velmi... celý příspěvek > |  | Problém se startováním Vari, 23.2.2009 Podívejte se na volnoběžnou trysku(najdete ji za seřizovacím šroubem volnoběhu), je slabá a velmi snadno se přicpe. Pak motor nejde nastartovat, přesně tak mi to dělalo v létě, kdy se zacpala a teplý motor bylo možné startovat jen na sytič. Ještě... celý příspěvek > |  |
|  |
 |
|
|
|